Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

JO 2020 - Canotaj: Echipajul feminin al României de dublu rame fără cârmaci a ocupat locul 3 în finala B

Publicat:

Trimisul special al AGERPRES, , transmite: Canotoarele romane si au ocupat locul trei in finala B a probei de dublu rame fara carmaci, desfasurata joi in cadrul de la Tokyo, respectiv locul 9 in clasamentul final al probei.

Finala B, desfasurata joi la , a fost castigata de Australia - 6min56sec46/100, urmata de Danemarca - 6min59sec48/100 si de Romania - 7min01sec02/100.

In clasamentul final al probei de dublu rame fara carmaci, Romania a ocupat locul 9.

Buhus are in palmares…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Canotaj / Si baietii performeaza! Andrei Cornea si Marian Enache, cei mai buni la dublu vasle

16:15, 28.04.2024 - Romania a cucerit in premiera o medalie de aur in proba masculina de dublu vasle la Campionatele Europene de canotaj, duminica, la Szeged (Ungaria). Cei doi performeri sunt Andrei-Sebastian Cornea si Marian Enache! Romanii au fost cronometrati cu timpul de 06 min 44 sec 55/100, fiind urmati la distanta…

Succes rasunator pentru Romania! Doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj

15:50, 28.04.2024 - Romania a obținut doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania triumfa in canotaj: dublu rame feminin obține aur, iar dublu rame masculin caștiga argint

14:20, 28.04.2024 - Echipajul feminin de dublu rame, format din Ioana Vranceanu si Roxana Anghel, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Szeged.Cele doua sportive au dominat cursa inca de la inceput pana la final.

CE Canotaj: Aur pentru Romania in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:30, 27.04.2024 - Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc au obtinut medaliile de aur pentru Romania in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara, la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged (Ungaria).

Canotaj: Romania, medaliata cu bronz in proba feminina de 8+1, la Cupa Mondiala de la Varese

21:15, 14.04.2024 - Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei, compus din Cristina Druga, Iuliana Buhus, Iulia-Liliana Balauca, Larisa-Andreea Bogdan, Patricia Cires, Denisa Tilvescu, Andreea Popa, Geanina Juncanariu si Rucsanda-Ioana Bucsa, a castigat medaliile de bronz, duminica, la Cupa Mondiala I de canotaj de la Varese,…

Sportiva care a invins depresia! ”Am plans cat pentru o viața, dar m-am ridicat”

11:55, 29.02.2024 - Halterofila Loredana Toma așteapta luna aprilie pentru anunțul oficial al calificarii sale la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportiva vine dupa o perioada extrem de grea, in care a vrut sa renunțe la sport și s-a luptat cu depresia. Loredana Toma, cea mai buna halterofila din Romania, se pregatește…

Noi premii pentru canotoarele Iuliana Buhuș și Adriana Adam

00:15, 16.02.2024 - GALA… Echipajul feminin de 8 plus 1 al Romaniei a primit trofeul pentru echipa/echipajul anului (sporturi individuale feminin) la Gala Sportului Romanesc 2023, organizata de catre Agenția Naționala de Sport. Printre cele 9 componente ale barcii feminine se afla și cele doua canotoare din județul Vaslui:…


Ce parere ai despre aceasta stire?