Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jennifer Lopez a pozat complet goală! Imagini incendiare cu artista

Publicat:

 nu inceteaza sa isi uimeasca fanii! La 53 de ani, artista se lauda cu un corp de zeita pe care nu se teme sa il afiseze cu orice ocazie. Recent J.LO a aparut in ipostaze incendiare in cadrul unui shooting, care i-a lasat masca pe toti, noteaza click.ro. Cand nu joaca in filmele sotului […] The post a pozat complet goala! Imagini incendiare cu artista first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cinema City din Iulius Mall Suceava deschis in prima zi de Paște. Vezi programul complet al Iulius Mall!

17:10, 30.04.2024 - De Paște ne intalnim cu bucurie și recunoștința pentru a celebra nu doar renașterea primaverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea impreuna. Ca in fiecare an, de Paste, Iulius Mall Suceava are un program special de sarbatori. Sarbatorile pascale sunt un prilej pentru a petrece mai mult…

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?