Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Japonezii sunt și mai aproape de a crea hologramele tangibile

Publicat:

Un grup de oameni de știința din Japonia au creat hologramele pe care le poți atinge. Cu alte cuvinte, vorbim despre obiecte tridimensionale, care pot fi manevrate cu mana libera. Folosind o tehnologie laser cu femtosecunde, cercetatorii au dezvoltat , un sistem care poate lansa raze laser la frecvențe inalte. O femtosecunda este pentru o […] Japonezii sunt și mai aproape de a crea hologramele tangibile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de știința? Gasești tot ce te intereseaza pe playtech.ro

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arta, tehnologie, știința și istorie la ediția aniversara a Nopții Muzeelor

19:05, 16.05.2024 - Rețeaua Naționala de Muzeelor din Romania (RNMR) anunța desfașurarea ediției aniversare a Nopții Muzeelor pe 18 mai 2024, marcand 20 de ani de la debutul in Romania a acestui eveniment cultural de excepție. Ediția a 20-a reunește muzee de profile diverse, de la arta tradiționala și moderna, la tehnologie,…

Poate ninsoarea abundenta sa declanșeze cutremure? Un nou studiu sugereaza o legatura

14:36, 09.05.2024 - O noua teorie sugereaza ca zapada abundenta ar putea reprezenta un factor in declanșarea de cutremure - dovada ca ceea ce se intampla pe și deasupra suprafeței Pamantului poate juca un rol in evenimentele subterane, informeaza NBC News.Un studiu publicat miercuri in revista Science Advances indica o…

Oamenii de știința sunt foarte aproape sa descopere o noua terapie impotriva cancerului

11:31, 09.05.2024 - Folosind inteligenta artificiala (AI), oamenii de stiinta au dezvoltat o tehnologie care identifica cele mai puternice celule imune care ucid tumorile si care pot fi utilizate in imunoterapiile impotriva cancerului, conform News.ro.

Tehnologii noi la cea de a XIII-a ediție a Polifest

13:15, 18.04.2024 - Universitatea Naționala de Știința și Tehnologie POLITEHNICA București organizeaza cea de a XIII-a ediție a POLIFEST -un eveniment unic prin care este promovata educația, inovația și tehnologia și sunt conectați viitorii specialiști cu cele mai vizionare companii din Romania.  Intr-o piața a muncii…

Universitatea Ovidius din Constanta, membru fondator al Asociatiei Școala Nationala pentru Energie Nucleara – SNEN

14:15, 02.04.2024 - Universitatea Ovidius din Constanta UOC a devenit, vineri, 29 martie 2024, membru fondator al Asociatiei Scoala Nationala pentru Energie Nucleara ndash; SNEN. Universitatea Nationala de Stiinta si Tehnologie POLITEHNICA Bucuresti a gazduit Adunarea Generala de infiintare a asociatiei, creata cu scopul…

UAIC, membru fondator al Asociației Școala Naționala pentru Energie Nucleara – SNEN

12:36, 02.04.2024 - Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a participat la Adunarea Generala de inființare a Asociației Școala Naționala pentru Energie Nucleara – SNEN, care a avut loc vineri, 29 martie 2024, la Universitatea Naționala de Știința și Tehnologie POLITEHNICA București.  Scopul Asociației este reprezentat…

Doua echipe ale Colegiului ”Petru Rareș” iși prezinta proiectele la un festival de ...

14:20, 25.03.2024 - Doua echipaje ale Colegiului Național „Petru Rareș" Suceava iși prezinta lucrarile de inventica in cadrul celei de-a 15-a ediții a I-FEST2 – „Festivalul Internațional de Inginerie, Știința și Tehnologie", cel mai mare concurs de proiecte științifice de pe continentul ...

Oamenii de știința au descoperit un "comutator" care oprește sistemul imunitar sa atace celulele sanatoase

02:45, 22.03.2024 - Sistemul nostru imunitar este talentat in a face diferența intre chimia propriului nostru organism și cea a unui agent patogen invadator. Atunci cand funcționeaza defectuos, corpul nostru poate deveni gazda unui razboi civil intens, scrie sciencealert.com. Oamenii de știința sunt dornici sa ințeleaga…


Ce parere ai despre aceasta stire?