Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jamie Dimon, director executiv al JPMorgan, sustine ca SUA va avea un nou presedinte in 2021

Publicat:

, director executiv al & Co (banca americana si una dintre cele mai vechi institutii financiare din lume), a sustinut miercuri ca se asteapta ca SUA sa aiba un nou presedinte in 2021, sfatuindu-i pe democrati "sa propuna un candidat rezonabil sau...Trump va castiga din nou", scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia susține iar ca a doborat rachete americane de tip ATACMS deasupra Crimeei ocupate

12:25, 04.05.2024 - Ministerul Apararii din Rusia susține ca fortele sale de aparare aeriana au doborat patru rachete cu raza lunga de actiune produse in SUA deasupra Peninsulei Crimeea, arme cunoscute sub numele de Sisteme de rachete tactice ale armatei (ATACMS) pe care Washingtonul le-a trimis in Ucraina in ultimele…

Iranul susține ca „armele nucleare nu au niciun loc in doctrina țarii”: „Programul servește doar in scopuri pașnice”

13:30, 22.04.2024 - Ministerul de Externe al Iranului a declarat ca armele nucleare nu isi au locul in doctrina nucleara a țarii. Aceasta s-a intamplat luni, la cateva zile dupa ce un comandant al Gardienilor Revolutiei a avertizat ca Teheranul si-ar putea schimba politica nucleara, daca va fi presat de amenintarile israeliene,…

Cel mai batran om din lume, nu ar fi, de fapt, cel mai batran. Un barbat din Peru susține ca are mai mult cu 13 ani

23:26, 09.04.2024 - La cateva zile dupa ce Guinness World Records l-a desemnat pe britanicul John Alfred Tinniswood, de 111 ani, ca fiind cel mai batran om din lume, autoritațile din Peru susțin ca, de fapt, un barbat din regiunea Huanuco este cu mult mai in varsta, avand 124 de ani, relateaza Reuters.

(video) „The Rock” nu-l mai susține pe Biden la alegerile prezidențiale din noiembrie: Ce spune actorul despre Trump

16:00, 06.04.2024 - Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri ca, spre deosebire de alegerile prezidentiale din 2020, anul acesta nu ii va mai acorda sprijin public presedintelui in exercitiu, democratul Joe Biden, relateaza EFE, potrivit hotnews.ro .

Marea Britanie sustine varianta ca Mark Rutte sa fie viitorul secretar general al NATO

15:15, 22.02.2024 - Marea Britanie il sustine pe premierul in exercitiu olandez Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in functia de secretar general al NATO, a anuntat joi Ministerul de Externe britanic, potrivit Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Hamas susține ca doi ostatici au fost ucisi in urma atacurilor israeliene din Gaza

17:21, 11.02.2024 - Loviturile israeliene asupra Fasiei Gaza din ultimele 96 de ore au ucis doi ostatici israelieni si au ranit grav alte opt persoane, a declarat duminica aripa armata a Hamas, Brigazile Al Qassam, intr-o postare pe canalul de Telegram al gruparii, relateaza Reuters.

Unda verde pentru judecarea lui Trump in procesul alegerilor

20:30, 06.02.2024 - O curte de apel federala din SUA a respins marti cererea de imunitate penala a lui Donald Trump, deschizand calea judecarii sale la Washington sub acuzatia ca a incercat sa rastoarne ilegal rezultatele alegerilor din 2020, relateaza AFP, Reuters si dpa. Trump, marele favorit la alegerile primare republicane…


Ce parere ai despre aceasta stire?