Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jaguar a decis să producă viitorul model Land Rover Defender în Slovacia

Publicat:

Constructorul auto britanic a anuntat marti ca a decis sa produca noul sau model 4x4 la o uzina din Slovacia, in ideea de a face loc pentru productia unor noi modele la uzina sa din , scrie agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Radu Dragusin si-a decis viitorul, dupa un sezon in care a evoluat foarte putin la Tottenham! Anuntul impresarului Florin Manea

12:01, 29.05.2024 - Radu Dragusin si-a decis viitorul! Impresarul internationalului roman, Florin Manea, a anuntat unde va juca fundasul nationalei sezonul viitor. Chiar daca s-a vorbit de interesul lui Napoli, ce l-a dorit si in trecut, Florin Manea a declarat ca Radu Dragusin va ramane la Tottenham. Radu Dragusin si-a…

Surpriza in politica britanica. Premierul anunța alegeri anticipate: „E momentul ca Marea Britanie sa-și aleaga viitorul”

19:40, 22.05.2024 - Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a convocat alegeri generale pentru 4 iulie, un pariu al liderului britanic pentru a uni Partidul Conservator, in contextul in care sondajele arata ca acesta este cu mult in urma opoziției laburiste.

(video) Cainele-robot de la uzina BMW: Ce face patrupedul la fabrica

13:05, 13.05.2024 - Un robot patruped numit SpOTTO s-a alaturat echipei de la uzina BMW Group din Hams Hall (Marea Britanie), scrie Promotor.ro . Acesta scaneaza uzina, sprijina intreținerea și asigura ca procesele de producție sa se deruleze fara probleme.

Rusia va incepe sa produca limuzine la fosta uzina Toyota de langa Sankt Petersburg

17:00, 07.05.2024 - Constructorul rus de automobile de lux Aurus, ale carui limuzine sunt utilizate de presedintele Vladimir Putin, va incepe in 2024 sa produca automobile la o fosta uzina Toyota de langa Sankt Petersburg.

Marea Britanie vrea sa produca in timp record propriile rachete hipersonice de croaziera. Acestea ar putea lovi Moscova in doar 24 de minute

21:30, 29.04.2024 - Șefii militari din Marea Britanie vor sa recupereze decalajul fața de China, Rusia și Statele Unite prin dezvoltarea unei arme capabile sa zboare la viteze mai mari de 5 Mach, adica de cinci ori viteza sunetului.

Șansele lui Klaus Iohannis pentru șefia NATO, demolate de Financial Times și The Wall Street Journal. ”A iritat mulți diplomați ai Alianței”

15:25, 03.04.2024 - Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la președenția NATO. Financial Times și The Wall Street Journal au scris acum despre inițiativa președintelui Romaniei. Candidatura la șefia NATO anunțata de președintele Klaus Iohannis a facut subiectul unor articole aparute astazi in publicațiile Financial Times…

A dat Marea Britanie pe Romania. Povestea romanului care a decis sa se stabileasca definitiv in țara: „Aici simt ca traiesc”

20:15, 14.03.2024 - Deși s-a nascut și a locuit timp de trei decenii in Marea Britanie, un roman a decis sa se stabileasca in țara sa de origine. Barbatul a marturisit intr-o postare publicata pe Facebook ca spre deosebire de țara in care a crescut, in Romania „este mai cald, mai ieftin, mai sigur”.

Simona Halep rupe tacerea! Campioana noastra si-a decis viitorul. Anunt clar inaintea verdictului

08:15, 04.03.2024 - Simona Halep rupe tacerea! Campioana noastra si-a decis viitorul dupa ce se va retrage din tenis. Simona Halep a fost suspendata 4 ani pentru dopaj, dar si-a cautat dreptatea la TAS.Vezi AICI ce va face Simona Halep daca nu va scapa de suspendarea pentru dopaj...


Ce parere ai despre aceasta stire?