Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jaf la hotelul Ritz din Paris: bunurile furate au fost recuperate; doi suspecţi, în continuare căutaţi

Publicat:

Toate bijuteriile furate in timpul jafului spectaculos de la hotelul Ritz din Paris au fost recuperate joi, conform unei sursei apropiate acestui caz, la doar o zi de la comiterea furtului, informeaza AFP.

Trei suspecti ramasi blocati in hotel in timpul jafului au fost retinuti, iar doi dintre complicii lor sunt in continuare cautati de politie.

Potrivit unei prime estimari, bunurile furate miercuri seara din hotelul legendar situat in , unde sunt concentrate magazine celebre de bijuterii si de ceasuri de lux, au fost evaluate la peste 4 milioane de euro.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițiști de frontiera injunghiați de traficanții de migranți. Unul dintre suspecți a fost prins, alți doi sunt cautați

09:55, 01.05.2024 - Focuri de arma au fost trase la granița dupa ce doi polițiști de frontiera au fost injunghiați de calauze prinse in flagrant in timp ce incercau sa scoata ilegal din țara un grup de migranți. Doi dintre suspecți sunt cautați și la aceasta ora.

In timpul unui incendiu s-au prabușit aripile morii Moulin Rouge din Paris

16:06, 25.04.2024 - Moara Moulin Rouge, unul dintre cele mai faimoase obiective turistice din Paris, a fost afectata de un incendiu in noaptea de joi, 25 aprilie. Potrivit agenției de presa AFP, aripile acesteia s-au prabușit. Nimeni nu a fost ranit in timpul incidentului, au declarat serviciile de pompieri. Deocamdata…

Airbnb investeste 27 de milioane de euro pentru cresterea ofertei sale in timpul JO 2024

15:31, 11.04.2024 - Platforma online de cazare Airbnb va investi 27 de milioane de euro pentru a-si suplimenta serviciile in timpul Jocurilor Olimpice din 2024 de la Paris si pentru ameliorarea serviciilor precum verificarea anunturilor, conform unui comunicat citat de AFP, potrivit Agerpres.

'Alchimiștii' romani care au șocat Austria: Au dus inapoi marfa pe care o furasera și au cerut 'restituirea' banilor

14:15, 14.03.2024 - Un grup de cinci „alchimiști“ romani au impresionat autoritațile din Austria cu metoda lor de a transforma produsele furate in bani. Mai precis, dupa ce au furat bunuri de peste 10.000 de euro dintr-un magazin de bricolaj, aceștia au revenit la locul faptelor cu toata marfa și au cerut restituirea banilor,…

Bernadette Szocs despre Simona Halep: „O astept in echipa olimpica, am crezut tot timpul in ea”

18:00, 07.03.2024 - Bernadette Szocs (29 de ani), calificata la Jocurile Olimpice din 2024, a vorbit despre prezența la Paris și despre Simona Halep. Bernadette Szocs, numarul unu in clasamenul european, a fost prezenta joi la un eveniment la sediul Comitetului Olimpic Sportiv Roman. Jucatoarea de tenis de masa a vorbit…

VIDEO Fermierii protestatari au fortat intrarea la Salonul de Agricultura in timpul unei vizite a lui Macron

10:40, 24.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a ajuns sambata dimineata intr-o atmosfera tensionata la Salonul de Agricultura de la Paris, unde zeci de protestatari au fortat intrarea printr-o poarta pentru a patrunde mai devreme in spatiu. A fost nevoie de intervenția scutierilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?