Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iubitul Oanei Zăvoranu, legat de fosta iubită! Alexandra Oncescu, în război cu Alex Ashraf: "Nu vrea să încheie socotelile cu mine"

Publicat:

, mama copilului lui , sustine ca înca are sentimente pentru ea. Bruneta sustine ca Ashraf o iubeste si se foloseste de copilul lor ca sa o pastreze în viata lui.

Invitata în platoul emisiunii "Agentul VIP", sustine ca se foloseste de copilul pe care-l au împreuna pentru a o pastra în viata lui.

Bruneta îl acuza pe ca i-a intentat proces pentru custodia copilului, însa apoi nu a mai dat niciun semn de viata.

"Neplata

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Madalin, tanarul mort in accidentul din Olt, se teme pentru viața ei! Narcisa ar fi fost amenințata: ”Sa ma prinda...” / FOTO

12:50, 18.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, ar trece prin clipe ingrozitoare! In urma speculațiilor conform carora l-ar fi inșelat pe iubitul ei, Narcisa ar fi primit o mulțime de amenințari și s-ar teme pentru viața ei.

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Știrile Antena Stars. Gabriela Cristoiu, in razboi cu propria mama! Motivul neințelegerii dintre bruneta și cea care i-a dat viața: „Imi vine sa și plang” / VIDEO

14:51, 18.03.2024 - A aflat ca urmeaza sa devina mama, iar acum radiaza de fericire. Insa, un singur gand o apasa pe Gabriela Cristoiu, și anume acela ca nu are o relație buna cu propria mama. Bruneta se afla in razboi cu propria mama. Iata motivul neințelegerii dintre bruneta și cea care i-a dat viața!

Oana Roman, primul interviu dupa moartea Mioarei Roman: „Mama a botezat peste 50 de copii orfani”

16:11, 10.03.2024 - Oana Roman a oferit primul interviu, dupa ce mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viața pe 23 februarie. Fiica lui Petre Roman a vorbit la Antena 3 CNN despre momentul in care și-a luat ramas bun de la mama sa, dar a anunțat și ca va publica o carte in memoria acesteia.Pe 24 februarie, Mioara Roman…

Rugamintea pe care fostul soț al Ancai Serea a avut-o inainte de a muri. Vedeta a suferit enorm dupa ce a ramas vaduva: „Am crezut ca viața mea se va duce odata cu viața lui”

09:55, 05.03.2024 - Anca Serea a suferit enorm dupa ce Filip Poplingher, fostul ei soț, s-a stins din viața la doar 36 de ani. Inainte de a muri, barbatul a avut o rugaminte pentru mama copiilor lui.Anca Sina Serea, o prezența feminina remarcabila in peisajul showbiz-ului romanesc, a fost invitata la emisiunea „40 de intrebari…

Milionarul Nick Radoi, diagnosticat cu cancer la colon, susținut la greu de o fosta iubita. O știți și de la Survivor: ”Daca se opera in Romania, nu mai era in viața!” EXCLUSIV

20:45, 19.02.2024 - Celebrul milionar Nick Radoi (63 de ani), stabilit in America, a recunoscut ca se lupta cu o boala grava, cancer la colon. Fosta lui iubita, solista de muzica populara Alina Radi, pe care o știți și de la Survivor (PRO TV), ediția 2023, ne-a vorbit despre starea de sanatate a omului de afaceri, dupa…

Ce spune iubita unuia dintre barbații acuzați de crima la petrecerea din Padina. Femeia susține ca se teme pentru viața ei: "Au fost atacați...”

12:45, 12.02.2024 - Iubita unuia dintre barbații acuzați de crima la petrecerea din Padina a facut declarații. Femeia susține ca cei trei frati nu aveau cum sa aiba asupra lor macete si ca se teme pentru viata ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?