Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îți mai aduci aminte de Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru? Cum arată și cu ce se mai ocupă în prezent

Publicat:

Dupa o pauza de mai bine de 4 ani, timp in care s-a dedicat creșterii fiului ei, Oana Mareș a revenit nu doar pe micul ecran, ci și la petrecerile modene din Capitala. Fosta soție a lui continua sa atraga toate privirile. Denisa Macovei Pe Oana Mareș am revazut-o zilele trecute pe covorul […] Post-ul Iți mai aduci aminte de Oana Mareș, fosta soție a lui ? Cum arata și cu ce se mai ocupa in prezent apare prima data in Libertatea .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini rare cu fosta soție a lui Razvan Simion. Diana s-a recasatorit și locuiește in Timișoara

12:05, 02.05.2024 - Diana și Razvan Simion au divorțat in anul 2015, dupa o casnicie de aproape 15 ani. Fosta soție a prezentatorului de la Antena 1 locuiește in Timișoara, unde s-a recasatorit și a inceput o viața noua.In urma cu 9 ani, Razvan Simion divorța de Diana, femeia cu care are doi copii. Ulterior, prezentatorul…

Iti mai aduci aminte de Luana Ibacka? Fosta sotie a lui Cabral arata minunat la 57 de ani, o recunosti?

14:30, 19.04.2024 - Toata țara il cunoaște pe Cabral, fiind unul dintre cei mai in voga prezentatori TV din Romani. Este foarte iubit și toți il recunosc pe strada, fiind o prezența foarte apreciata. Puțini iși mai amintesc, insa, de fosta lui soție, Luana, cea care l-a facut tata pentru prima data. Cum arata fosta soție…

Cu ce se ocupa fosta soție a lui CRBL, Elena Andreianu. Imagini spectaculoase de la nunta lor din anul 2006. Au anunțat divorțul / FOTO

13:05, 04.04.2024 - CRBL a anunțat divorțul de soție! Cu ce se ocupa fosta partenera a cunoscutului artist, Elena Andreianu. Imagini spectaculoase de la nunta pe care au avut-o in anul 2006. Cei doi au trait multe momente frumoase impreuna.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Iți mai aduci aminte de fetița din reclama la salam sasesc? Cum arata Luiza in prezent, la 25 de ani. E de nerecunoscut

14:50, 17.02.2024 - Luiza Lucuța, adorabila fetița care facea furori in reclama la salam sasesc, s-a transformat intr-o femeie superba. Tanara care in urma cu doua decenii nu reușea sa pronunțe numele faimosului mezel a crescut, a terminat o facultate importanta in strainatate și e muzician.

Simona Florescu, suparata pe Dumnezeu! Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, marturii emoționante / VIDEO

23:25, 09.02.2024 - Simona Florescu face marturisiri emoționante. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a fost suparata pe Dumnezeu și chiar pe ea insași. Vedeta vorbește despre o perioada din viața ei in care a simțit ca divinitatea nu ii este alaturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?