Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Italianul di Canio şi-a bătut un jucător la vestiare VIDEO

Publicat:

Nervos ca echipa sa, , a fost eliminata din , vulcanicul di Canio i-a aplicat o corectie fizica atacantului in tunelul care ducea la vestiare.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun jucator din ATP in 2024 a revenit la antrenamente cu o saptamana inainte de startul Roland Garros

10:35, 19.05.2024 - Jannik Sinner a reluat antrenamentele cu doar o saptamana inainte de startul Roland Garros, al doilea Grand Slam al sezonului. Italianul are cele mai bune statistici in 2024, dar ramane de vazut in ce dispoziție fizica va ajunge la Paris.

Marturisirea șocanta a barbatului care l-a batut crunt cu biciul pe copilul de 10 de ani, din Galați. Cum și-a scuzat gestul: ”M-a gasit si nervos”

11:00, 16.05.2024 - Un copil a ajuns la un pas de moarte, dupa ce a fost batut crunt de un nașul și varul sau, dupa ce ar fi speriat un cal. L-au lovit fara mila cu un bici și i-au provocat rani foarte grave. Unul dintre cei care l-au batut a facut o marturisire șocanta, cu car a incercat sa iși motiveze gestul!

Șofer de autobuz batut de un pasager nervos, la Timișoara. Autorul a fost prins de polițiști dupa cateva zile VIDEO

14:15, 30.04.2024 - Polițiștii au fost sesizați vineri, 27 aprilie 2024, ca șoferul unui autobuz al Societații de Transport Public Timișoara (STPT) a fost batut de un pasager. Marți, 30 aprilie 2024, un barbat a fost reținut și dus la audieri.

Ca in Evul Mediu! Cum a fost batut un jucator al lui Al-Ittihad de un fan al lui Al-Hilal in Supercupa!

11:20, 12.04.2024 - Abderrazak Hamdallah (32 de ani), atacantul marocan al lui Al-Ittihad, a stropit cu apa un suporter al invingatoarei Al-Hilal (4-1 in finala Supercupei), care-l provocase intr-una la festivitatea de premiere. Fanul, in costumație tradiționala saudita, s-a razbunat, a scos biciul și l-a lovit de cateva…

Modificari la varful ATP - Romania, fara jucator intre primele 250 de locuri

07:55, 01.04.2024 - Jannik Sinner este noul ocupant al locului 2 ATP, performanța fiind atinsa de elevul lui Darren Cahill dupa caștigarea Mastersului de la Miami. Italianul i-a luat locul lui Carlos Alcaraz, iar acum se gasește la 1015 puncte in urma liderului Novak Djokovic.

Un jucator de baschet a fost batut de suporterii CSA Steaua. In ce stare de afla sportivul

18:10, 07.03.2024 - Un jucator de baschet a fost lobit de șase tineri in urma unui conflict spontan, intr-o stație de autobuz din București. Baiatul este legitimat la clubul sportiv ACS Total Sport București, iar agresorii sunt suporterii CSA Steaua. Poliția i-a arestat pe aceștia pentru 24 de ore, urmand sa fie dus in…

Scene șocante in București! Jucator de baschet, batut de suporteri ai CSA Steaua: Agresorii au fost reținuți / Video

17:05, 07.03.2024 - Scene șocante in București! Jucator de baschet, batut de suporteri ai CSA Steaua: Agresorii au fost reținuți / VideoUn jucator de baschet legitimiat la un club din București a fost agresat de mai mulți indivizi, suporteri ai echipei CSA Steaua. Agresorii au fost reținuți de polițiștii din București.La…

Nicolae Dica, suparat: „70 la suta din meci am fost mai buni. Ne-au batut in 5 minute, cu un singur jucator”

00:00, 01.03.2024 - Antrenorul Voluntariului, Nicolae Dica, s-a aratat dezamagit de eșecul echipei sale in fața FCSB, dupa o prima repriza reușita. Voluntari a aratat bine cu FCSB, in prima repriza. Și a intrat la pauza cu 1-0 pe tabela. Dupa reluare, insa, ilfovenii au incasat doua goluri de la Florinel Coman și au scapat…


Ce parere ai despre aceasta stire?