Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul este pregătit pentru un război de 30 de zile, pe mai multe fronturi

Publicat:

Israelul si-a pregatit populatia pentru un eventual conflict care ar putea dura 30 de zile, pe mai multe fronturi simultane, a declarat, azi, fostul ministrul israelian al , .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul a difuzat imagini tulburatoare cu femei din armata luate ostatici. De ce a fost „manipulat” filmul | VIDEO

10:15, 23.05.2024 - Dupa ce, la inceputul lui mai, negocierile indirecte dintre Hamas si Israel au intrat din nou in impas, joi cabinetul de Razboi israelian a dat unda verde continuarii negocierilor pentru eliberarea ostaticilor, dupa ce miercuri a difuzat public imagini care arata capturarea a cinci femei soldat.

Ministrul Apararii care are pregatit un „rucsac de urgenta” in caz de razboi. Ce a pus in el

12:06, 10.05.2024 - Ministrul Apararii polonez, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat intr-un interviu publicat de cotidianul Rzeczpospolita ca are pregatit un „rucsac de urgenta” in caz de situatie neprevazuta sau de razboi si si-a incurajat concetatenii sa faca acelasi lucru. Ministrul a anuntat și construirea unei retele…

Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac in caz de razboi

09:20, 19.04.2024 - Programul nuclear iranian este din nou in centrul atenției, avand in vedere faptul ca Ierusalimul a lansat un atac asupra Teheranului ca raspuns la bombardamentul asupra teritoriului sau, relateaza The National News.

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

Șase luni de razboi: Israelul devine din ce in ce mai izolat

05:35, 07.04.2024 - Dupa sase luni de razboi in Gaza, uciderea unui grup de lucratori umanitari intr-un atac aerian israelian a rezumat atat criza umanitara grava, cat si lipsa unei iesiri clare dintr-un conflict care lasa Israelul din ce in ce mai izolat, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Rezoluție ONU: Israelul ar putea fi tras la raspundere pentru crime de razboi

13:05, 05.04.2024 - Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU a adoptat vineri o rezoluție prin care cere ca Israelul sa fie tras la raspundere pentru posibile crime de razboi și posibile crime impotriva umanitații. Este vorba despre situația din Gaza. Israelul a respins rezoluția considerand-o un „text denaturat”, noteaza…

Occidentul nu e pregatit de un razboi de uzura cu Rusia. Putin a furat startul

06:50, 01.04.2024 - Occidentul nu este pregatit in acest moment pentru un razboi de uzura convențional cu Rusia, scrie, intr-o ampla analiza pentru Institutul pentru Studii Strategice de la Londra (RUSI), Alex Vershinin, locotenent-colone in retragere .

Macron ridica tonul la Netanyahu: „E crima de razboi!”

22:05, 24.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a ridicat tonul duminica la premierul israelian Benjamin Netanyahu, exprimandu-si din nou "opozitia ferma" fata de o ofensiva la Rafah si avertizand ca "transferul fortat de populatie constituie o crima de razboi", transmite AFP.In cursul unei convorbiri telefonice…


Ce parere ai despre aceasta stire?