Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul a recrutat un număr record de 300.000 de rezerviști și „intră în ofensivă”

Publicat:

Israelul a recrutat un numar record de 300.000 de rezerviști și „intra in ofensiva”, a declarat luni purtatorul de cuvant al armatei. Este cel mai mare numar de rezerviși recrutat vreodata, transmite Reuters, citat de digi24.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu a acceptat planul de pace propus de Biden: Nu este o ințelegere buna, dar Israelul il accepta

17:20, 02.06.2024 - Un consilier al premierului Benjamin Netanyahu a afirmat, duminica, ca Israelul a acceptat un acord-cadru pentru dezamorsarea conflictului din Gaza, promovat acum de presedintele american Joe Biden, desi l-a descris ca fiind imperfect si necesitand mult mai multa munca, relateaza Reuters.

Au luat „10” din oficiu: Un numar record de absolvenți, scutiti de BAC in acest an, la doua discipline

17:20, 29.05.2024 - In sesiunea curenta de bacalaureat 2594 de elevi vor avea nota „10” (zece), din oficiu, la limba straina, iar 61 - la informatica. Decizia a fost aprobata astazi, 29 mai, in cadrul ședinței Comisiei Naționale de Examene, anunța Ministerul Educației și Cercetarii.

Israelul le raspunde SUA și anunța ca va extinde ofensiva in Rafah: Pana distrugem Hamas și recuperam ostaticii

15:41, 20.05.2024 - Israelul intentioneaza sa isi extinda operatiunea militara la Rafah, i-a comunicat luni ministrul israelian al apararii, Yoav Gallant, unui consilier de rang inalt al presedintelui american Joe Biden, care a avertizat impotriva unei actiuni majore in acest oras din sudul Fasiei Gaza care risca sa provoace…

Netanyahu sfideaza amenințarea lui Biden iar Israelul continua ofensiva din Rafah

10:36, 10.05.2024 - Fortele israeliene au bombardat zone din Rafah, joi, afirma locuitorii palestinieni, in timp ce premierul Benjamin Netanyahu a respins amenintarea presedintelui SUA, Joe Biden, de a opri livrarile de arme catre Israel daca ataca orasul din sudul Gaza, scrie Reuters, preluat de News.ro.

Ofensiva de la Rafah: SUA au suspendat o livrare de bombe catre Israel

10:20, 08.05.2024 - Statele Unite au suspendat livrarea unei incarcaturi de bombe saptamana trecuta dupa ce Israelul nu a raspuns "ingrijorarilor" Washingtonului privind ofensiva anuntata de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, a declarat marti un inalt responsabil american, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Numar record de zile cu ‘stres termic extrem’ in Europa, in 2023 (raport)

10:15, 22.04.2024 - Europa a cunoscut in 2023 un numar record de zile in care caldura resimtita a fost ‘extrema’ pentru organismul uman, din cauza temperaturilor de peste 35 sau chiar 40 de grade Celsius, ale caror efecte asupra oamenilor au fost accentuate de umiditate, absenta vantului sau de betonul incins, in zonele…

Razboi in Ucraina, ziua 781. Zelenski: Avem nevoie de ajutor de la aliatii nostri cu aparare antiaeriana, ca Israelul

12:00, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirma ca Ucraina are nevoie de ajutor din partea aliatilor sai pentru a se apara de atacurile aeriene, la fel cum Israelul s-a bazat pe aliatii sai pentru a distruge amenintarile inamice, relateaza Reuters. „Intreaga lume a vazut ca Israelul nu a fost singur…

Dupa ce șapte angajați umanitari au fost uciși in Gaza, Israelul demite doi ofițeri și ii cearta pe comandanți pentru "eroare"

14:51, 05.04.2024 - Ancheta israeliana referitoare la atacul aerian in care au fost uciși sapte lucratori umanitari in Gaza a constatat erori grave si incalcari ale procedurilor de catre armata. In consecinta, doi ofiteri au fost demisi, iar comandanti de rang inalt au fost mustrati in mod oficial, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?