Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul a bombardat o bază militară Hezbollah din Siria. Care sunt urmările atacului

Publicat:

Avioane israeliene probabil au atacat o baza militara din Siria utilizata de combatanti ai miscarii siite libaneze Hezbollah si de alte grupari care ofera sustinere al-Assad, anunta organizatia pentru (OSDO).

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Israelul dezvaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranian

19:05, 16.04.2024 - VIDEO Israelul dezaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranianArmata israeliana a publicat imagini din camera de control a forțelor aeriene israeliene de la sediul subteran al IDF. Primele interceptari ale rachetelor și dronelor iraniene au fost efectuate duminica dimineața.

Patru avioane decolate de la baza Kogalniceanu au ajutat Israelul sa faca fața atacului Iranian

12:05, 15.04.2024 - Patru dintre cele șase aeronave Eurofighter Typhoon britanice detașate la baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu pentru misiuni de poliție aeriana, au fost redislocate in weekend aproape de zona de conflict, dupa ce Iranul a atacat Israelul.

Israelul reacționeaza. Avioane de lupta israeliene lovesc ținte ale Hezbollah in Liban

22:55, 14.04.2024 - Serviciul de presa al armatei a menționat ca „in timpul zilei, soldații IDF au efectuat lovituri impotriva țintelor pentru a elimina amenințarea” in zonele Aita al-Shab și Sowan din sudul Libanului.

Armata israeliana a bombardat un complex militar al Miscarii Amal, ucigand sase dintre membrii lor

08:05, 06.04.2024 - Hezbollah-ul libanez si aliatul sau, miscarea Amal, au anuntat moartea a sase dintre membrii lor vineri, in urma bombardamentelor israeliene din sudul Libanului, in apropierea granitei cu Israelul, transmite AFP, citat de Agerpres.

ONU cere ca Israelul sa fie tras la raspundere pentru crime de razboi in Gaza, printr-o rezoluție adoptata vineri

13:00, 05.04.2024 - Consiliul pentru Drepturile Omului al Națiunilor Unite a adoptat vineri o rezoluție prin care cere ca Israelul sa fie tras la raspundere pentru crime de razboi și crime impotriva umanitații in Fașia Gaza. Israelul a respins-o, numind textul o „deformare a realitații”, scrie Reuters.

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandant militar de rang inalt. Teheranul promite „un raspuns dur”

22:05, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters. Iranul a reacționat la scurt…

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandat de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei

19:15, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters.

Israelul da o lovitura de efect in Siria: doi reprezentanți Hezbollah au fost uciși

12:40, 25.02.2024 - Doi membri ai miscarii libaneze Hezbollah au fost ucisi duminica in urma unui atac israelian care a vizat un camion in Siria, in apropiere de granita cu Libanul, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relateaza AFP. Israelul a lansat sute de lovituri in Siria de la izbucnirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?