Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul a bombardat o bază militară Hezbollah din Siria. Care sunt urmările atacului

Publicat:

Avioane israeliene probabil au atacat o baza militara din Siria utilizata de combatanti ai miscarii siite libaneze Hezbollah si de alte grupari care ofera sustinere al-Assad, anunta organizatia pentru (OSDO).

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Israelul anunța ca trimite trupe suplimentare in Rafah: Operațiunea militara se va intensifica

17:11, 16.05.2024 - Ministrului israelian al Apararii a anuntat joi, intr-un comunicat, ca „trupe suplimentare„ vor participa la luptele terestre de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, unde operatiunile militare „se vor intensifica”, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

VIDEO Hezbollah anunta ca a bombardat o baza militara a Israelului

08:30, 16.05.2024 - Gruparea siita libaneza Hezbollah a declarat miercuri ca a vizat intens tinte militare in nordul Israelului si, pentru prima data, o baza militara de langa Tiberiada, la aproximativ 30 de kilometri de granita cu Libanul, relateaza AFP.

Patru avioane decolate de la baza Kogalniceanu au ajutat Israelul sa faca fața atacului Iranian

12:05, 15.04.2024 - Patru dintre cele șase aeronave Eurofighter Typhoon britanice detașate la baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu pentru misiuni de poliție aeriana, au fost redislocate in weekend aproape de zona de conflict, dupa ce Iranul a atacat Israelul.

Israelul reacționeaza. Avioane de lupta israeliene lovesc ținte ale Hezbollah in Liban

22:55, 14.04.2024 - Serviciul de presa al armatei a menționat ca „in timpul zilei, soldații IDF au efectuat lovituri impotriva țintelor pentru a elimina amenințarea” in zonele Aita al-Shab și Sowan din sudul Libanului.

Armata israeliana a bombardat un complex militar al Miscarii Amal, ucigand sase dintre membrii lor

08:05, 06.04.2024 - Hezbollah-ul libanez si aliatul sau, miscarea Amal, au anuntat moartea a sase dintre membrii lor vineri, in urma bombardamentelor israeliene din sudul Libanului, in apropierea granitei cu Israelul, transmite AFP, citat de Agerpres.

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandant militar de rang inalt. Teheranul promite „un raspuns dur”

22:05, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters. Iranul a reacționat la scurt…

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandat de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei

19:15, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters.

Experta ONU care a denunțat oficial „genocidul” din Fașia Gaza spune ca a primit amenințari: „Asta ma impinge si mai mult sa nu cedez”

20:35, 27.03.2024 - Francesca Albanese, experta Națiunilor Unite care a publicat raportul in care afirma ca exista motive rezonabile pentru a crede ca Israelul a comis "acte de genocid" in Fașia Gaza in timpul campaniei sale militare impotriva Hamas a declarat miercuri, 27 martie, ca a primit amenințari pe tot parcursul…


Ce parere ai despre aceasta stire?