Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina, cuprinsă de dorul lui Alex. Fostul concurent de la Mireasa a vorbit cu ea prin telefon: „Să mă cheme în casă!” / VIDEO

Publicat:

Ediția din aceasta seara, 3 aprilie 2023, a adus multe conversații in casa - Iubirii și asta pentru ca Irina a fost cuprinsa de dorul lui Alex, iar de aici toți concurenții au vorbit. Fostul concurent de la Mireasa a vorbit cu ea prin telefon. Iata ce și-au spus cei doi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladimir Putin a vorbit la telefon cu Ebrahim Raisi. Ce i-a cerut președintele rus celui iranian

16:36, 16.04.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a spus președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, ca spera ca toate parțile din Orientul Mijlociu vor da dovada de reținere și nu vor permite noi confruntari, potrivit presei de stat ruse, citata de Sky News.

Femeia care a fost ucisa și aruncata pe camp, langa autostrada, a vorbit cu sora ei inainte sa plece de acasa. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”

14:20, 11.04.2024 - Detalii tulburatoare ies la iveala in cazul femeii gasite ucise și abandonate pe un camp langa autostrada. Intr-un moment deosebit de tragic, se dezvaluie ca victima a purtat o conversație cu sora sa inainte de a pleca de acasa, oferind un ultim semn de viața inainte de dispariție. Ce i-a spus acesteia…

Nicușor Dan spune ca are o relație foarte buna cu Bujduveanu: „Am vorbit azi prin mesaje. Mi-a dat o maimuța din asta, de pe telefon”

15:20, 20.03.2024 - Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat miercuri, la Interviurile Digi24.ro, dupa ce l-a lasat fara atribuții pe viceprimarul liberal Stelian Bujduveanu, ca „este o decizie logica, pentru ca nu poate fi in doua locuri in același timp” și ca nu este vorba despre razbunare. Edilul a mai afirmat ca…

Mireasa - Capriciile iubirii. Alexandru și Cristina, triști in urma nominalizarilor! Concurenta a intrat in cursa de eliminare: „Ganduri negative...” / VIDEO

23:50, 18.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 18 martie 2024, a adus multe emoții in casa Mireasa - Capriciile iubirii! Concurenții au fost destul de agitați, astfel ca nu s-au putut bucura de nimic din emisiune. Alexandru și Cristina au fost triști in urma nominalizarilor! Concurenta a intrat in cursa de…

Mireasa. Capriciile iubirii. Scandal in casa! De ce s-a enervat Valentin: „Sunt obligat sa spun...” / VIDEO

22:20, 13.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 13 martie 2024, din casa Mireasa. Capriciile iubirii. a fost una tensionata. A avut loc un adevarat scandal in casa. Valentin s-a enervat foarte tare și „a aruncat” cu vorbele. Iata de ce s-a enervat concurentul, dar și ce marturisiri a facut despre competiție!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.


Ce parere ai despre aceasta stire?