Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul acuză că SUA au ÎNCĂLCAT acordul nuclear și AVERTIZEAZĂ: 'Se pare că se poate vorbi numai cu limbajul forței, nu există altă soluție'

Publicat:

iranian, , a acuzat marti SUA de incalcare a angajamentului sau in cadrul acordului nuclear pe care Teheranul l-a semnat cu marile puteri in anul 2015, declaratia ce survine cu cateva ore inainte ca presedintele sa anunte daca se va retrage din acest acord, relateaza Reuters.

"Americanii nu si-au indeplinit angajamentele. Se pare ca se poate vorbi cu americanii numai in limbajul fortei si nu exista alta solutie", a declarat citat de IRNA.

Citește și: Replica din interiorul Guvernului pentru președintele Iohannis!…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Americanii schimba strategia: Au pus in mișcare planul pentru a opri razboiul din Orientul Mijlociu

09:10, 04.06.2024 - Statele Unite au declarat luni ca doresc ca Consiliul de Securitate al ONU sa adopte o rezolutie care sa sprijine propunerea prezentata de presedintele Joe Biden pentru a pune capat luptelor dintre Israel si militantii palestinieni Hamas in Fasia Gaza, anunta Reuters, informeaza News.ro.

Razboiul președinților! Biden ii da replica lui Trump: E 'periculos' sa sustina ca procesul sau a fost 'trucat'

22:55, 31.05.2024 - Presedintele american Joe Biden a afirmat vineri ca este "periculos" si "iresponsabil" din partea lui Donald Trump sa sustina ca procesul sau penal de la New York in care a fost gasit vinovat in ajun a fost unul "trucat", relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres."E periculos, e iresponsabil ca…

Paradoxul condamnarii lui Trump - Cresc șansele sa revina la Casa Alba, donațiile pentru campanie au explodat

08:40, 31.05.2024 - Marii donatori republicani s-au raliat in spatele lui Donald Trump, promițand milioane de dolari pentru a-l susține pe „primul infractor condamnat” care candideaza la președinția SUA, intr-o zi tumultoasa pentru campania sa electorala, relateaza Reuters.

Juriul incepe deliberarile in procesul penal al lui Trump pentru tainuirea banilor

23:35, 29.05.2024 - Jurații din procesul penal al lui Donald Trump pentru tainuire de bani au inceput miercuri deliberarile, retragandu-se in spatele ușilor inchise pentru a cantari probele și marturiile pe care le-au auzit și vazut in ultimele cinci saptamani, scrie Reuters

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Americanii au lovit adanc in avanpostul rebelilor Houthi din Yemen

10:41, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat luni ca a distrus sisteme de aparare aeriana si de drone ale rebelilor houthi din Yemen aliati cu Iranul in zona Marii Rosii, fara a provoca pagube traficului comercial si navelor SUA sau ale coalitiei, relateaza Reuters, arata Agerpres.

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandant militar de rang inalt. Teheranul promite „un raspuns dur”

22:05, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters. Iranul a reacționat la scurt…

Iranul a avertizat Moscova cu cateva zile inainte de masacrul de la sala de concerte despre „un posibil mare atac terorist in interiorul Rusiei”

13:46, 01.04.2024 - Iranul a anunțat Rusia despre posibilitatea unei „operațiuni teroriste” majore pe teritoriul ei inainte de atacul terorist de la sala de concerte Crocus de la periferia Moscovei, revendicat de ISIS-K, au declarat trei surse care cunosc acest subiect pentru Reuters.In atacul de pe 22 martie, cel mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?