Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IPS Andrei Andreicuț, decizie în cazul unui preot candidat la alegeri

Publicat:

Înaltpreasfințitul arhiepiscop, Andrei Andreicuț a ținut sa faca o precizare referitoare la candidatura preotului Dinu Criste la primaria comunei Florești, potrivit Gazeta de Cluj.

s-a inscris ca independent, dar susținut de PSD,  acesta declarand  in momentul in care și-a lansat candidatura ca daca iese primar va fi suspendat temporar din funcția de preot, insa declarația lui IPS Andrei Andreicuț este ferma:

„Daca ajunge primar al Comunei Florești va fi exclus din preoție"

De asemenea, Andrei Andreicuț susține ca nu a mai purtat nici o discuție…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri 2024: Stelian Ion isi prezinta candidatura si programul de guvernare locala pentru Constanta. La eveniment participa si Catalin Drula

18:31, 09.05.2024 - Sambata, 11 mai, de la ora 16:30, la Centrul Jean Constantin are loc prezentarea candidaturii lui Stelian Ion, candidatul ADU la functia de primar al Municipiului Constanta si programului de guvernare locala pentru Constanta.Vor fi alaturi de noi presedintele USR, Catalin Drula, si echipa de candidati…

Mutu, despre cazul Tachtsidis de la CFR Cluj: ”E vina celor de la club, ca l-au acoperit. Eu știu ce a facut el in afara terenului, imi e și rușine sa spun”

07:26, 29.04.2024 - Fostul antrenor din Gruia, Adrian Mutu, a fost acuzat de jucatorul grec Panagiotis Tachtsidis de lipsa de caracter. Mutu a declarat ca viața sportivului lasa de dorit, iar cei de la club il acopera. 

Mircea Geoana, despre candidatura la președinția Romaniei: „Sunt tot mai aproape de o decizie”

09:25, 24.04.2024 - Mircea Geoana a vorbit, in cadrul unui interviu la Antena 3 CNN, despre o eventuala candidatura la alegerile prezidențiale de anul acesta. Actualul secretar-adjunct al NATO a spus ca Romania are nevoie de o noua paradigma de a funcționa la nivel administrativ, politic și tehnologic, in conformitate…

Marcel Ciolacu, anunț bomba despre taxa pe boala. Ce decizie se va lua in cadrul ședinței de azi a Guvernului

12:10, 04.04.2024 - "Introducem azi prin ordonanta de urgenta scutirea de la plata contributiei sociale pentru indemnizatiile de concediu medical in cazul mamelor cu copii bolnavi, al gravidelor, al pacientilor cu afectiuni oncologice si al cazurilor de urgenta", a declarat Ciolacu.El a adaugat ca, prin acelasi proiect,…

Decizie de ultim moment in cazul politistilor care l-au lasat pe Vlad Pascu sa conduca drogat. Ce pedeapsa au primit

17:50, 28.03.2024 - Vlad Pascu a ucis doi tineri in luna august a anului 2023, dupa ce a condus drogat la volan. Toata tragedia putea fi evitata, deoarece tanarul a fost oprit de poliție anterior. Ce s-a intamplat cu polițiștii care ar fi putut preveni moartea a doua persoane, aflați in randurile urmatoare. Ce s-a intamplat…

Locatarii unei cladiri din Cluj au parte de „minicutremure zilnice”. Primaria a fost sesizata, dar nu a rezolvat nimic: „Se zgalțaie in fiecare zi”

11:20, 13.03.2024 - Locatarul unei cladiri istorice situate in Piața Mihai Viteazu spune ca locuința sa se zgalțaie in fiecare zi din cauza unei denivelari din strada pe care Primaria nu a reușit sa o rezolve, asta deși problema a fost semnalata de nenumarate ori. Acesta chiar a inregistrat un videoclip, in care se…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.


Ce parere ai despre aceasta stire?