Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ipoteza socanta: De ce isi mananca unii copii mucusul din nas. Motivul e ireal

Publicat:

În ciuda a ceea ce ne-au învatat parintii atunci când eram copii, scobitul în nas si consumarea mucilor descoperiti acolo ar putea fi actiuni benefice pentru sanatatea noastra – cel putin asa sustine un profesor
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

AI poate fi motivul pentru care nu am intalnit pana acum civilizații extraterestre

12:30, 13.05.2024 - Ipoteza „marelui filtru”, propusa de economistul american Robert Hanson in 1988, oferea atunci un raspuns inedit și interesant deopotriva pentru lipsa oricaror dovezi care sa ateste existența macar a unei singure civilizații extraterestre. Și ce spunea Hanson?

Motivul ireal pentru care o femeie a rapit o fetița de 11 ani

03:30, 02.05.2024 - O chinezoaica a fost condamnata recent la inchisoare pentru ca a rapit o fetița de 11 ani, pe care intenționa sa o creasca pentru a deveni soția perfecta pentru fiul ei de 27 de ani, informeaza odditycentral.com.

Știrile Antena Stars. O mama a trei copii, in greva foamei de 42 de zile. De ce protesteaza femeia, in București: „Soțul m-a alungat...” / VIDEO

14:45, 18.04.2024 - O mama a trei copii a fost in greva foamei timp de 42 de zile! Motivul pentru care femeia protesteaza, in București. Care este povestea de viața a Vasilicai Mihaila. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Motivul pentru care Anca Pandrea nu a avut copii cu Iurie Darie. Ce s-a aflat abia acum: „Singurul meu regret”

16:46, 16.04.2024 - Anca Pandrea a vorbit recent despre cel mai mare regret din viața ei. Mai precis, actrița a marturisit ca și-a dorit extrem de tare un copil cu regretatul Iurie Darie, insa nu și-a putut indeplini visul. Iata de ce!

Motivul pentru care Shannen Doherty nu a avut copii. „Brenda” din Beverly Hills 90210 are cancer in stadiu terminal

13:55, 09.04.2024 - Shannen Doherty trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are cancer in stadiul terminal la san. Actrița are și metastaze la creier, iar in urma cu un an, a pus punct unui capitol important din viața ei. A divorțat dupa 11 ani de casnicie.

Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit motivul pentru care nu mananca ciorba la restaurant

18:35, 24.03.2024 - Chef Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales ca, dupa 13 sezoane in care a fost prezent in cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, a reusit sa castige inimile multor spectatori.

Buna Vestire! Motivul pentru care se mananca pește in aceasta zi. Preoții arunca bomba

09:35, 24.03.2024 - Buna Vestire! Motivul pentru care se mananca pește in aceasta zi. Preoții arunca bombaSuntem in Postul Paștelui, cunoscut in popor drept Postul Mare, o perioada premergatoare Invierii Domnului Iisus Hristos. Fața de Postul Craciunului, acesta este unul extrem de aspru pentru ca in cele 48 de zile…

Ipoteza șocanta. Expert in antiterorism din Israel: Cred ca interogatoriul teroristului e o inscenare

21:21, 23.03.2024 - Ely Karmon, expert antitero in cadrul Institutului Național pentru Contraterorism, a vorbit despre gruparea terorista care a facut o fixație pe Putin și pe Rusia. Ely Karmon susține insa ca e nevoie de timp ca sa știm exact cine se afla in spatele atacului de la Crocus City Hall, de vineri seara. ”Trebuie…


Ce parere ai despre aceasta stire?