Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ionela Guzic, despre terapia cu miere: „Oamenii care au probleme cu...” Vedeta și-a descoperit o nouă pasiune

Publicat:

In exclusivitate la , a vorbit despre terapia cu miere. De ceva timp, cantareața se ocupa, alaturi de familia ei, de albine și are un profit frumos de miere, dar nu este vorba despre o afacere, ci despre o simpla pasiune. Vedeta și-a descoperit o noua pasiune și se mandrește cu ceea ce face. Iata ce a povestit artista in emisiune!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. De ce a ajuns Adriana Bahmuțeanu din vacanța la spital, pe perfuzii: "Dupa doua saptamani..." / VIDEO

08:10, 21.05.2024 - Invitata in platou Xtra Night Show, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre motivul pentru care a ajuns din vacanța la spital, pe perfuzii. Vedeta spune ca a petrecut destul de mult, inca de dinaintea sarbatorilor de Paști, iar oboseala și-a cam spus cuvantul.

Xtra Night Show. Fiica cea mica a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi. Cu ce probleme se confrunta Sarah Dumitrescu

23:31, 15.05.2024 - Anamaria Prodan se pregatește de gala de la Craiova, unde va fi prezent și Ronald Gavril. Copiii impresarei urmeaza sa vina și ei maine, mai puțin fiica ei cea mica. Vedeta spune ca Sarah Dumitrescu se va opera, din nou, la genunchi.

Monica Tatoiu și-a bagat un iubit in spital, din pasiune. Cum a fost posibil: „Era sa-l las...”

15:36, 15.05.2024 - Monica Tatoiu nu se ferește niciodata sa spuna adevarul. Vedeta este mereu sincera și a facut cateva dezvaluiri neașteptate. In cadrul unui podcast a marturisit cum l-a bagat pe unul dintre foștii iubiți in spital, dupa un moment pasional.

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, reacție dupa ce Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lor. Vedeta: „Aia nu este o casa...” / VIDEO

22:25, 17.04.2024 - Cristina Cioran a reacționat, dupa ce Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lui. Vedeta a rupt tacerea, la scurt timp dupa ce a cerut un ordin de protecție. Ce a marturisit fosta prezentatoare TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Xtra Night Show. Oana Lis iși vinde lucrurile din casa. Vedeta are nevoie de bani pentru tratamentul lui Viorel Lis: ”Nu sunt atașata” / VIDEO

23:55, 02.04.2024 - Oana Lis iși vinde lucrurile din casa pentru a avea mai mulți bani. Tratamentele costisitoare ale lui Viorel Lis ii fac sa se descurce tot mai greu, motiv pentru care vedeta incearca diferite metode pentru a se descurca.

Andreea Marin a slabit 20 de kilograme ajungand la greutatea pe care o avea in liceu. Cum arata vedeta acum. „Nu am de gand sa mai continui”

17:45, 19.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit 20 de kilograme și a marturisit ca nu a luat aceasta decizie pentru silueta, ci din cauza unei probleme de sanatate, fara sa fie influențata de vreun comentariu negativ.Vedeta nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica și alte complicații.…

Xtra Night Show. Cat de scumpa este viața in Las Vegas, pentru Anamaria Prodan. Impresara platește o factura la curent de peste 1.000 dolari: ”Este o zona exclusivista” / VIDEO

23:10, 15.03.2024 - Anamaria Prodan a dezvaluit cat de mulți bani cheltuie lunar pentru a locui in Statele Unite ale Americii. Vedeta deține o vila imensa in Las Vegas, iar eforturile financiare pe care le face nu sunt deloc mici. Iata de ce platește o factura la curent de peste 1.000 de dolari!


Ce parere ai despre aceasta stire?