Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ion Cristoiu, DEZVALUIE documente din arhiva SRI: mesaj DIRECT pentru Marian Munteanu

Publicat:

Jurnalistul Ion Cristoiu dezvaluie documente din Arhiva secreta a SRI și ii transmite un mesaj fostului candidat al PNL la Capitala, Marian Munteanu.

”Pe site-uri, pe bloguri, pe retelele de socializare, in postarile la textele critice despre decizia PNL, fanii l-au infatisat pe Marian Munteanu ca un Dirz, ca un Neinduplecat, ca un Demn, ca un Vertical.

Cei cu nostalgia Miscarii legionare l-au infatisat ca pe un Corneliu Zelea Codreanu al Romaniei de azi, țara umilita in fața strainatații de partidele politice tradatoare.

A fost Marian Munteanu in timpul din urma un nou…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania schimba foaia si modifica activitatea DGIA, serviciul secret al Armatei. Liderul PSD Iulian Badea: „Serviciile secrete trebuie intarite!”

10:10, 02.05.2024 - Romania are nevoie de un cadru legislativ mai bun, in baza caruia sa poata actiona. Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din Parlamentul Romaniei a constat faptul ca legile apararii nu au mai fost actualizate de 30 de ani. Astfel, s-a dispus infiintarea unui grup de lucru alcatuit…

Cat te costa sa fii in siguranța cu detectoarele de gaz. Romanii le pun mai ales de frica amenzilor VIDEO FOTO

18:16, 16.04.2024 - Peste 6.600 de incendii au avut loc anul trecut in Romania, soldate cu 268 de morți și cu peste 850 afectați, deși cu o investiție minima oamenii și-ar fi putut apara eficient viața. Prevenția este insa la coada prioritaților, iar detectoarele sunt instalate, in principal, de frica amenzilor.

Salariu de 20.000 de lei brut in Romania, fara facultate. Unde este locul de munca pe care il doresc mulți oameni

13:00, 15.04.2024 - Intr-o piața a muncii unde salariile au tendința de a scade, vine o oferta cu un salariu de 20.000 de lei brut in Romania, fara facultate. Deși pare de necrezut, am aflat unde este locul de munca pe care il doresc mulți oameni. „Regele asfaltului” și afacerile de milioane de euro cu statul Nu cu […]…

Daca Ucraina pierde, ne-am putea trezi cu doua rele: „Raul cel mic”: armata obligatorie. „Raul cel mare”: armata rusa la gurile Dunarii

07:05, 12.04.2024 - Romania trebuie sa-și refaca rezerva armatei intr-un timp cat mai scurt, in condițiile in care armata se confrunta deja de 7 ani cu un deficit acut de rezerviști voluntari, in vreme ce „vechea” rezerva, alcatuita din persoanele care au facut armata obligatorie pana in 2007 este tot mai imbatranita și…

Romanul care ii ingrijește mașinile Regelui Charles: „Regele, cu siguranța, nu știe ca eu sunt cel care ii spala mașinile”

16:20, 11.04.2024 - Un tanar care a plecat din Romania in urma cu 7 ani pentru un trai mai bun a dat lovitura in Marea Britanie dupa ce și-a deschis propria afacere! Iata care a fost evoluția romanului de-a lungul timpului.

ȚARI EVALUATE Romania s-a clasat pe locul 29 in ceea ce priveste calitatea si siguranta alimentelor

11:45, 10.04.2024 - Primavara timpurie a favorizat dezvoltarea cu rapiditate a culturilor de rapita. Primele semnale date de rapita in plina expansiune sunt florile care au inceput sa se deschida pe tarlalele care au fost semanate in toamna in asa numita epoca optima. The post ȚARI EVALUATE Romania s-a clasat pe locul…

„Regele etnobotanicelor” a fost adus in Romania. Alin Rotaru era cautat pentru trafic de droguri și viol

12:05, 01.03.2024 - Ministra Justitiei Alina Gorghiu a anuntat ca „Regele etnobotanicelor” Alin Rotaru, condamnat la 5 ani si 4 luni de inchisoare pentru viol, a fost adus din Spania si se afla intr-un penitenciar din Romania, pentru a isi executa pedeapsa in tara noastra.


Ce parere ai despre aceasta stire?