Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioana Ginghină iubește din nou! Când va face public numele iubitului?

Publicat:

Anul trecut actrița a luat prin surprindere pe toata lumea dupa ce a divorțat de cu care era casatorita de peste 10 ani. La aproape un an de la divorț vedeta pare ca și-a revenit, s-a reinventat și și-a gasit o noua iubire pe care deocamdata nu o face publica. Tabu... -ul iubește din nou! Cand va face public numele iubitului? apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

OAMENI din BN: Ioana Matei, meșter și rapsod popular, despre obiceiul pierdut al „Omului de Frunza”

16:10, 28.04.2024 - Ioana Matei este meșter și rapsod popular din Ilva Mica. Iubește tradiția de cand s-a nascut. Se mandrește cu originile sale, cu portul popular și datinile romanești. In cei 80 de ani pe care ii are, a reușit sa mențina vechile obiceiuri, pastrand vie amintirea unei alte epoci. Am gasit-o cosand cu…

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, dezvaluiri despre mama iubitului ei, Ronald Gavril: „Nimic nu este intamplator...” / VIDEO

21:00, 13.04.2024 - Anamaria Prodan traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Ronald Gavril și radiaza de fericire la brațul acestuia. In ediția din aceasta seara Prodanca. Punct și de la capat., impresara a facut cateva dezvaluiri despe mama partenerului sau de viața.

Pe cine iubește cel mai mult Matteo? Imaginile vorbesc de la sine / PAPARAZZI

22:45, 06.03.2024 - Pe cine iubește cel mai mult Matteo pe lumea asta? Raspunsul este unul simplu! Imaginile vorbesc de la sine atunci cand facem o astfel de afirmație. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație.


Ce parere ai despre aceasta stire?