Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioana Ciocan, directorul Art Safari, despre ediția 2018, artiștii în vogă și munca de curator

Publicat:

Cea de-a cincea ediție Art Safari București va avea loc in intre 11 și 20 mai, in Piața George Enescu din București. Evenimentul va fi conceput sub forma unui muzeu temporar, care va gazdui, drept principale focusuri, o expoziție de arta contemporana și o expoziție dedicata artei romanești importante. Am stat de vorba cu , curator independent, director general al Pavilionului de Arta București – Art Safari și vicepreședinte al Uniunii Artiștilor Plastici din Romania. Ce presupune munca de director al unui eveniment precum Art Safari? Povestește-ne putin despre drumul de la conceptul

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intalnire importanta la baroul de avocați din Madrid: Discuții intre Eugenio Ribon Seisedos, decanul avocaților din Madrid și Florin Andreicuț, decan al baroului Maramureș despre combaterea practicilor ilegale ale avocaților

18:56, 08.05.2024 - Intalnire importanta la baroul de avocați din Madrid: Discuții intre Eugenio Ribon Seisedos, decanul avocaților din Madrid și Florin Andreicuț, decan al baroului Maramureș despre combaterea practicilor ilegale ale avocaților In contextul preocuparilor tot mai mari privind practicile ilegale ale unor…

Locul din Romania unde va fi amplasata cea mai mare fabrica de pavaje din sud-estul Europei

08:05, 29.03.2024 - Investiția majora care urmeaza sa transforme peisajul industrial din apropierea Bucureștiului va fi amplasata la Bolintin Vale. Aici se construiește o noua fabrica de pavele, un proiect ambițios semnat de Symmetrica. Fabrica din Boletin Vale iși propune sa devina cel mai mare producator de pavaje și…

Cea mai frumoasa cladire din Romania se afla in Bucuresti. Are o adevarata comoara in interior, putini ii cunosc istoria: „Dati un Leu pentru Ateneu”

13:20, 20.03.2024 - O rafinata cladire se ridica maiestuoasa in inima Bucureștiului. Sa locuiești sau sa vizitezi capitala fara sa-ți faci timp sa o admiri (cel puțin) e ca și cum ai fi la Paris și ai ignora Turnul Eiffel. Istoria ei poate fi urmarita pe o perioada lunga de timp, avand radacini in evenimentele anului 1865.…

Cu Mocanița prin Romania. Cate trenuri cu ecartament ingust mai sunt funcționale VIDEO

07:05, 16.03.2024 - Mocanița, trenul cu ecartament ingust care circula prin munți, este considerata una dintre cele mai atractive experiențe turistice din Romania. Sunt cel puțin șapte astfel de trenuri in țara, cel mai cunoscut fiind cel din Maramureș. Mai exista in Mureș, Alba, Bistrița, Covasna și Hunedoara.

UDMR a respins Planul Urbanistic Zonal al Centrului Istoric al Baii Mari care permitea marirea inalțimii cladirilor

12:40, 05.03.2024 - UDMR este printre formațiunile politice pe plan local realmente preocupata de imaginea centrului istoric al municipiului Baia Mare. O spune președintele UDMR Maramureș, Pinter Zsolt, care a ținut sa arate ca centrul istoric al Baii Mari trebuie pastrat și conservat așa cum este și nu trebuie intervenit…

Peste 3.400 de persoane au suferit accidente de munca in Romania, in primele noua luni din 2023

11:30, 24.02.2024 - 3.404 persoane au suferit accidente de munca in primele 9 luni ale anului 2023, cu 6,7% mai putine comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, conform statisticilor publicate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale (MMSS).Sectoarele economiei nationale in care au fost cele mai multe accidente…

Doicești, șansa unica pentru renașterea industriala a unei zone moarte

08:56, 21.02.2024 - Copilaria petrecuta intr-un apartament cu vedere la vastul complex al centralei termoelectrice de carbune de la Doicești, care candva era inima comunei sale natale Șotanga, l-a pus fața in fața cu devastarea provocata localnicilor dupa ce situl și-a concediat incet cei 3.000 de muncitori și și-a inchis…


Ce parere ai despre aceasta stire?