Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Învaţă limba germană în numai zece zile, la Şcoala lingvistică de vară

Publicat:

Tinerii și adolescenții din Oradea au ocazia de participa timp de 10 zile la un curs estival de limba germana. „Manifestarea are loc la la inițiativa Facultații de Litere din cadrul Universitații Oradea, in parteneriat cu Asociația pentru in Educație", spune , purtatorul de cuvant al instituției.

Cursul este dedicat tuturor persoanelor care doresc un bun start in invațarea limbii germane pentru comunicarea de zi cu zi", a mai spus aceasta.
Oradenii interesați sa invețe germana vor avea ocazia sa studieze cu vorbitori…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Directorii de școala din Arad se pot inscrie la Premiile pentru Directorii Anului 2024

15:00, 22.05.2024 - Comunicat. Cea de-a opta ediției a Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2024, organizata de Asociația pentru valori in Educație (AVE), va avea loc pe 24... The post Directorii de școala din Arad se pot inscrie la Premiile pentru Directorii Anului 2024 appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Directorii de scoala din Satu Mare sunt asteptati sa se inscrie la Premiile pentru Directorii Anului 2024

14:06, 22.05.2024 - AVE (Asociația pentru Valori in Educație) a deschis inscrierile pentru Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024, eveniment prin care pune in prim-plan realizarile directorilor din liceele, școlile și gradinițele publice din Romania. Inscrierile se pot face online pana pe 10 iulie 2024 (ora 23:59).…

Dubla lansare de carte la Muzeul Carții și Exilului Romanesc

09:10, 16.05.2024 - Muzeul Carții și Exilului Romanesc organizeaza pe 21 mai, ora 12.00, evenimentul Calatorie inițiatica in poezia și proza Ruxandrei Cesereanu. Evenimentul este organizat in colaborare cu Școala doctorala „Alexandru Piru” a Facultații de Litere din cadrul Universitații din Craiova. In cadrul evenimentului…

Simpozionul studențesc InterCulturalia #6, „Hibriditate, marginalitate, alteritate: excentrici și monștri in limba și cultura”, 19-20 aprilie 2024, Iași

10:31, 02.04.2024 - Simpozionul studențesc InterCulturalia #6 „Hibriditate, marginalitate, alteritate: excentrici și monștri in limba și cultura” 19-20 aprilie 2024, Iași Catedrele de engleza, franceza, germana și spaniola din cadrul Departamentului de Limbi și literaturi straine al Facultații de Litere (UAIC), impreuna…

Florentin Gheorghe ii invața limba romana pe studenții straini de la Universitatea din București

07:20, 12.03.2024 - Florentin Gherghe sau Profu’ de romana, așa cum este cunoscut in mediul online, este doctorand in cadrul Facultații de Litere de la Universitatea din București. Pe langa orele pe care le are aproape zilnic la Școala Gimnaziala Dora Dalles Bucșani și la Seminarul Teologic din Targoviște, Florentin merge…

Investește in viitorul copilului tau – Alege educația in clasele cu predare in limba maghiara!

11:40, 11.03.2024 - La școala cu predare in limba maghiara, promovam limba și cultura maghiara intr-un mediu stimulativ și intr-o comunitate implicata, oferind astfel copiilor noștri o experiența educaționala completa și implinitoare. Prin invațarea și promovarea limbii și culturii maghiare, copilul tau va avea șansa de…

Cate din limbile vorbite in lume vor disparea pana la finalul secolului

14:25, 06.03.2024 - „O data la doua saptamani, o limba de pe glob moare”, potrivit datelor UNESCO, iar mai mult de jumatate din limbile vorbite in lume vor disparea pana la finalul secolului. Deși romana nu este in pericol, au intrat in vorbirea curenta tot mai multe cuvinte și expresii din limbile de circulație internaționala.…

Un dulce miros de moarte, de Guillermo Arriaga, prezentata de regretatul prof. univ. dr. Nicolae Crețu – Luni, 26 FEBRUARIE 2024, h 20:30, in emisiunea Viața Rromilor cu Dumitru ȘERBAN

09:31, 23.02.2024 - In prima secvența audio pe care o postam, povestim despre imaginea țiganilor in literatura romana și universala, iar cel care ne vorbește este regretatul prof. univ., dr. in filologie, Nicolae Crețu de la Catedra de Limba și Literatura Romana a Facultații de Litere, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”…


Ce parere ai despre aceasta stire?