Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundaţii de proporţii în Brazilia. 20 de oameni au murit în urma ploilor abundente

Publicat:

Inundatii de proportii in cel mai mare oras din Brazilia, Rio de Janeiro. In jur de 20 de oameni au murit in urma unor ploi abundente care au facut ravagii. Numeroase strazi, case si masini au fost inundate. Puhoaiele au maturat tot ce le-a stat in cale.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Inundații catastrofale in lume. Sute de oameni au murit

09:41, 15.05.2024 - Sute de morți și mii de case devastate dupa inundațiiDezastrele fara precedent cauzate de incalzirea globala, sunt deja o realitate. Numarul persoanelor decedate in inundațiile din Indonezia sau Brazilia crește alarmant, iar mii de locuințe au fost devastate.N-au trecut nici doua saptamani de cand furtunile…

Cornel Dinicu face picnic de Paște in locul unde 8 oameni au murit arși de vii in urma cu jumatate de an

16:05, 05.05.2024 - Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, face picnic de Paște in locul unde opt oameni au ars de vii. Zeci de oameni și-au anunțat prezenta la iarba verde la pensiunea mistuita de flacari de Craciun.

Madonna a dat un concert gratuit pe cea mai cunoscuta plaja din Brazilia. 1,6 milioane de oameni au venit sa o vada

11:40, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani, relateaza News.ro.

Inundații in Brazilia. Zeci de oameni au murit sau au disparut

18:05, 01.05.2024 - Zeci de oameni au murit sau au disparut din cauza inundațiilor din sudul Braziliei. Numeroși locuitori au ramas blocați pe acoperișurile caselor din regiunea afectata și așteapta sa fie evacuați de autoritați. Oficialii locali au cerut ajutorul guvernului.

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

VIDEO – Incendiu de proporții, cu extindere, in Gilau. Doua cabaline au murit

10:30, 17.04.2024 - Un incendiu de amploare a avut loc in noaptea de marți spre miercuri la Gilau. Flacarile au izbucnit puțin dupa miezul nopții și s-au extins la alte construcții. Doi cai au murit in incendiu. Pompierii din cadrul Garzii Gilau , Punctul de Lucru Florești, respectiv Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca au…

Pericol de inundații in nordul și centrul țarii: Nivelul apei in rauri ar putea crește, din cauza ploilor abundente

07:45, 17.04.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare privind formarea scurgerilor intensive pe pante cu risc de inundații locale și creșterea nivelului apei in unele rauri mici, in nordul și centrul țarii.

A murit marele umorist Cornel Udrea, unul dintre cei mai apropiați oameni ai Festivalului de Umor “Constantin Tanase”

00:55, 12.04.2024 - DRUM LIN… Cunoscutul umorist, dramaturg și jurnalist radio Cornel Udrea a murit in noaptea de 10 spre 11 aprilie. Acesta avea 77 ani și se confrunta, de cațiva ani, cu probleme de sanatate. Cornel Udrea era unul dintre cei mai apropiați oameni ai Festivalului de Umor “Constantin Tanase”, fiind de multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?