Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ÎNTREBAREA ZILEI - DUMINICĂ: Ce se întâmplă dacă mănânci o rodie în fiecare zi?

Publicat:

Mai toate vedetele manânca acum rodii, fructul minune cum mai este denumit de dive. Unele se lauda ca au slabit kilograme bune cu ele, dar nu știai câte beneficii au și de ce este bine sa manânci câte o rodie în fiecare zi.

Rodiile previn îmbatrânirea. Aceste fructe conțin mulți antioxidanți, iar o rodie pe zi ar putea încetini procesul de îmbatrânire.

Protejeaza rinichii de toxine periculoase. Rodiile întaresc sistemul imunitar și previn bolile de inima. Fructele minune te ajuta și la slabit, acestea îți…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscopul zilei de 31 mai 2024. Berbecii sunt sfatuiți sa fie atenți la semnele pe cere le primesc de la cei din jurul lor. Afla ce se intampla cu zodia ta

03:10, 30.05.2024 - Horoscopul din 31 mai 2024 anunța vești bune pentru nativii zodiei Leu. Este o zi favorabila pentru majoritatea nativilor din zodiac, care vor avea parte de numeroase oportunitați de dezvoltare. Astrele susțin nativii pe tot parcursul zilei.

Horoscopul zilei de 23 mai 2024. Sagetatorii primesc o veste buna. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:05, 22.05.2024 - Horoscopul zilei de 23 mai 2024 spune ca Sagetatorii primesc o veste buna. Se anunța o zi cu multe reușite pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Luna Plina in Sagetator ii face pe nativii din zodiac sa fie mult mai activi și mai comunicativi.

Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Afla ce se intampla cu zodia ta

03:05, 19.05.2024 - Horoscopul zilei de 20 mai 2024 spune ca Gemenii vor avea discuții cu partenerul in ceea ce privește chestiuni practice. Capacitatea voastra de a lucra impreuna la deciziile casnice va fi testata, iar calatoriile spontane pot aparea in calea ta.

Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Taurii sunt aproape de o schimbare in cariera. Afla ce se intampla cu zodia ta

03:05, 02.05.2024 - Horoscopul zilei de 3 mai 2024 spune ca Berbecii trebuie sa faca pace cu trecutul și sa lase prieteniile care nu sunt benefice sa plece. Nativii acestei zodii au nevoie sa puna un accent mai mare pe lucrurile pe care le iubesc cu adevarat.

Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubita. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:50, 29.04.2024 - Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024 spune ca nativii din zodia Peștilor au mai mult timp pentru a sta cu persoanele iubite. Astrele arata ca urmeaza o perioada benefica pentru acești nativi. Se anunța o zi cu multe reușite pentru zodiile care iși doresc o schimbare.

Intrebarea care se afla pe buzele tuturor: Cum iți dai seama daca mananci de foame sau din plictiseala?

16:35, 26.04.2024 - Mecanismele metabolice și cognitive ale creierului sunt interconectate, ceea ce poate face ca reglarea apetitului sa fie mai problematica, scrie Mind Body Green.Știința reglarii apetituluiReglarea biologica și psihologica a apetitului și modul in care afecteaza sanatatea metabolica sunt incredibil de…

Dietele de pe internet, un real pericol pentru sanatate. Ce se ascunde in spatele pastilelor și ceaiurilor-minune pentru slabit

15:00, 22.04.2024 - Apropierea verii ii face pe unii romani sa apeleze la tot felul de metode pentru a slabi. Dietele de pe internet, oferite de persoane neavizate, pot reprezenta un adevarat pericol pentru sanatate, chiar daca uneori ajuta la scaderea in greutate.

Ministerul Sanatații face precizari fulger in scandalul zilei: Ce se intampla cu indemizațiile celor care fac garzi

23:50, 14.03.2024 - Ministerul Sanatatii anunta, joi, ca nu se modifica indemnizatiile pentru medicii specialisti si primari care efectueaza garzi, iar OUG publicata recent in Monitorul Oficial prevede doar indemnizatie pentru medicii de medicina generala din cadrul serviciilor de ambulanta si al structurilor de primiri…


Ce parere ai despre aceasta stire?