Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ÎNTREBAREA ZILEI - DUMINICĂ: Ai urechi de dac sau de roman? Ce spune forma urechilor despre tine

Publicat:

"Ai urechi de dac sau de roman?" - este o întrebare care ne-a amuzat de nenumarate ori în copilarie. Chiar daca era vorba despre un mit, în realitate forma urechilor spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta.

În copilarie cu totii cred ca ne-am amuzat copios încercând sa ne descoperim urechile. Un mit spunea ca daca ai lobii urechilor lipiti de cap, atunci înseamna ca esti pui de romani. Daca nu aveai lobii lipiti de cap însemna ca te tragi din dagi.

Dincolo de acest mit însa sta…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Taurina, supereroul procesului anti-imbatranire

14:21, 13.05.2024 - Ar fi grozav daca o simpla capsula ne-ar putea face sa traim mai mult, mai in forma și mai sanatoși. Tot ceea ce ține de nutriție acționeaza sistemic in organismul nostru, ceea ce inseamna ca afecteaza toate parțile și funcțiile corpului. Intrebarea este: cum putem imbatrani mai incet, mai in forma…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

HOROSCOPUL ZILEI-02APRILIE

00:05, 02.04.2024 - INTALNIRE RATATA! V-ati fi dorit o intalnire cu multi prieteni si veti da o serie de telefoane pentru a ii avea alaturi, dar se pare ca v-ati trezit cam tarziu si eu au deja alte planuri. DORUL DE LIBERTATE POATE FI INTERPRETAT! Dorinta de o mai mare libertate, va fi foarte prost inteleasa de persoana…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO

10:00, 29.03.2024 - O noua zi, o alta gluma spusa de Ramona Olaru in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. Ca de fiecare data, asistenta TV a reușit sa ii faca sa rada pe colegii ei. Iata ce banc a spus vedeta in aceasta dimineața.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

„Oferta” zilei la Cluj-Napoca: Boxa de inchiriat la demisol, „ideala pentru stocat anvelope”, pentru 750 de lei pe luna / Se ofera 3 „nivele” de securitate

10:35, 27.02.2024 - Un nou anunț imobiliar publicat pe un grup de inchirieri din Cluj-Napoca a fost pe larg ridiculizat de utilizatorii rețelelor de socializare dupa ce agentul a propus inchirierea unei boxe la subsol, „ideala pentru stocat anvelope auto” și cu „3 nivele de securitate” pentru 750 de lei pe luna.

Sarbatorile zilei din 23 februarie 2024 - Sf. Sfintit Mc. Policarp, episcopul Smirnei; Sf. Gorgonia

07:40, 23.02.2024 - Sarbatorile zilei din 23 februarie 2024 - Sf. Sfintit Mc. Policarp, episcopul Smirnei; Sf. GorgoniaOrtodoxe Sf. Sfintit Mc. Policarp, episcopul Smirnei; Sf. Gorgonia Greco-catolice Sf. ep. m. Policarp al Smirnei Romano-catolice Sf. Policarp, ep. m. Sfantul Sfintit…


Ce parere ai despre aceasta stire?