Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INTERVIU Vlad Irimia (Tataee): B.U.G. Mafia a părut o gașcă de golani; în spatele camerei suntem opusul

Publicat:

B.U.G. Mafia a parut de-a lungul timpului o gașca de golani, dar in spatele camerei suntem exact opusul, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, (Tataee).

"Întotdeauna am luat în calcul posibilul impact la public al unor piese. Întotdeauna am luat în calcul de ce refrenul asta trebuie sa fie așa, și nu așa. Daca vrei sa traiești din asta, la un moment dat trebuie sa o tratezi ca pe o meserie, daca vrei sa fie o meserie", a afirmat .

Cei trei membri ai trupei B.U.G. Mafia (Tataee),…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dario Bonetti, interviu „fara rezerve” in saptamana in care Dinamo poate retrograda: „Conducerea se ascunde in spatele problemei banilor”

18:45, 08.05.2024 - Dario Bonetti (62 de ani) a comentat intr-un interviu pentru GSP.ro situația ingrata in care a ajuns Dinamo, formație pe care a pregatit-o in trei mandate, ultima data in perioada iulie - septembrie 2021. Chiar daca de-a lungul timpului a fost etichetat ca fiind un antrenor „de vreme rea”, italianul…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 13, sezonul 2. Cristian Neacșu: „Primul meu job a fost sa vand apa plata!”

19:30, 12.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Tudor Chirila, scenariu-bomba pentru Capitala: 'De fapt mafia PSD-PNL se aliniaza tacit in spatele lu’ Piedone'

15:55, 21.03.2024 - Actorul Tudor Chirila a semnalat, pe Facebook, un scenariu interesant cu privire la nominalizarea tandemului PSD-PNL pentru Capitala, la alegerile locale din acest an. Artistul este de parere ca medicul Catalin Carstoiu ar fi un așa-zis 'iepuraș' lansat de coaliție și ca liberalii și social-democrații…

Firea independenta? „Luam in calcul sa o susținem”

08:10, 17.03.2024 - Ilan Laufer, lider al Blocului Suveranist Roman, a comentat la Realitatea PLUS informația conform careia Gabriela Firea ar urma sa se suspende din PSD pentru a putea candida independenta la alegerile locale din București: „Daca ne uitam peste toate sondajele care au aparut in ultimele luni in spațiul…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 6, sezonul 2. Ștefana Ionescu-Darzeu: „Mi-e greu sa le dau palme colegilor mei!”

00:05, 24.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?