Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INTERVIU VIDEO Paasch (E.ON România): Consumatorii de energie să nu se grăbească să încheie noi contracte; liberalizarea nu se face peste noapte

Publicat:

Consumatorii de energie nu trebuie sa intre in panica sau sa se grabeasca sa incheie noi contracte, pentru ca pot face oricand aceasta schimbare, in contextul liberalizarii pietei de la 1 ianuarie, a declarat , directorul general al E.ON Romania, intr-un interviu acordat AGERPRES. El este convins ca, la un an dupa liberalizare, piata va arata cu totul altfel. Concurenta va creste intre furnizori, ofertele vor fi diversificate si, astfel, costurile vor scadea, iar serviciile se vor imbunatati. Pentru a arata ce dinamica exista in piata, Paasch a precizat ca E.ON a castigat deja 32.000…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania a avut in ziua de Florii cel mai mic consum de electricitate din istorie

20:30, 29.04.2024 - In Duminica Floriilor, la ora 13.43, Romania a inregistrat un consum instantaneu de electricitate de 3.636 MW, cel mai mic consemnat de cand Transelectrica ofera date interactive de masurare (2007). Daca este cel mai mic din 2007, atunci este, cu siguranța, cel mai mic din istoria moderna a Romaniei,…

Se naște un colos energetic in Romania: Au perfectat tranzacția anului și schimba jocul in piața de energie

13:50, 29.04.2024 - Grupul Premier Energy a anunțat astazi achiziția parcului eolian „Mihai Viteazu”, cu o capacitate instalata totala de 80 MW, situat in Constanța. Este vorba de parcul deținut de compania spaniola Iberdrola, care se retrage astfel din țara noastra. Valoarea tranzacției este de 88 de milioane de euro,…

Mircea Hava: Reforma pieței energetice aduce reguli limpezi intr-un domeniu in care trebuia pusa ordine de mai multa vreme

09:05, 12.04.2024 - Piața energiei va fi, de-acum, una care vine cu beneficii clare pentru fiecare consumator și va incuraja orice investiție in acest domeniu.Reforma adoptata de catre Parlamentul European era o necesitate pentru fiecare țara membra iar benefiiile vizeaza, desigur, și Romania și romanii, ceea ce e mai…

Parlamentul European adopta reforma pieței energiei electrice din Uniunea Europeana

16:00, 11.04.2024 - Comunicat de la Biroul de presa al PE – Piața energiei electrice din UE va fi mai accesibila și mai stabila – „Contracte pentru diferența” pentru a incuraja investițiile in energie – Consumatorii vulnerabili vor fi protejați fața de intreruperea energiei electrice – UE va putea declara o criza a prețurilor…

Piața de fotovoltaice, accelerata de scumpiri

08:05, 01.04.2024 - Piața de fotovoltaice e accelerata de scumpiri. Cererea de panouri solare crește pe masura ce tot mai mulți romani vor sa-și compenseze singuri costurile cu facturile de energie electrica, scrie adevarul .ro. Potrivit sursei citate, valul de scumpiri din ultimii ani a avut, in mod paradoxal, un efect…

Situație inedita: energia este gratis astazi, pe bursa, cateva ore. Chiar mai mult: producatorii platesc sa le fie preluata energia

10:35, 31.03.2024 - Piața de energie din Romania se confrunta astazi cu o situație extrem de rara pana acum, și anume prețuri negative in anumite intervale orare pe piața bursiera spot. Mai exact, producatorii de energie platesc ca sa fie preluata energia pe care o generaza, adica invers fața de cum este normal.

Tranzacție-surpriza pe piața de energie: Nuclearelectrica, firma statului, a vandut energie cu livrare in 2025, dupa ce se ridica plafonarea, la un preț peste cel reglementat de acum

13:20, 15.02.2024 - Mihai Nicuț (e-nergia.ro) Nuclearelectrica, unul dintre marii producatori de energie electrica din Romania, controlat de stat, a reușit sa surprinda piața reușind sa vanda energie electrica cu livrare in anul 2025, la prețul de 460 de lei/MWh. Nuclearelectrica a plasat joi pe piața de contracte bilaterale…

Codirlașu, CFA: In Europa nu mai apare nicio banca noua. Consumatorii platesc mai mult cand nu exista concurența

06:35, 08.02.2024 - Piața bancara europeana este extrem de bine reglementata, un lucru ce a dus la o stabilitate a instituțiilor financiare, dar și la o scadere a concurenței. Adrian Codirlașu, vicepreședintele CFA Romania, spune ca efectul acestor reglementari este acela...


Ce parere ai despre aceasta stire?