Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Intervențiile estetice pe care le are Patrizia Paglieri. Ce mărturisiri a făcut fosta concurentă de la Asia Express: „Sunt o fană declarată a...”

Publicat:

nu se ascunde niciodata cand vine vorba de ea și spune lucrurilor pe nume. Fosta concurenta de la a facut marturisiri despre intervențiile estetice pe care și le-a facut de-a lungul timpului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

Bie Adam, fosta concurenta la America Express, iși sarbatorește mama. Cum a surprins-o pe Mikey, de ziua ei de naștere: „Sa iși ia ce vrea ea” / VIDEO

15:25, 05.04.2024 - Este un moment special in familia Biancai Adam. Fosta concurenta de la America Express iși sarbatorește mama, așa ca nu avea cum sa nu ii fie alaturi. Și-a dorit sa o surprinda de ziua ei de naștere, chiar daca, inițial, a mințit-o pe Mikey și i-a spus ca nu va ajunge in Craiova astazi.

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Evelyn Balu, povestea de viața care i-a uimit pana și pe jurați. Ce a spus despre fosta casnicie

23:25, 01.04.2024 - Evelyn Balu i-a uimit pe jurați cu povestea dureroasa de viața pe care a spus-o in ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie. Concurenta le-a spus chefilor cum a ajuns sa fie o victima a violenței domestice.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

La ce intervenție a apelat Carmen Negoița inainte de plecarea in Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor. Ce și-a facut la fața

15:50, 02.03.2024 - Carmen Negoița a apelat la o intervenție estetica chiar inainte de plecarea in Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta celui mai dur reality show din Romania a vorbit, fara ezitare, despre procedura pe care și-a facut-o la nivelul feței.

Ce nume vor sa ii puna Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, celui de-al doilea copil. Fosta concurenta va naște in luna iulie

09:06, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, sunt mai fericiți ca niciodata de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara. Foștii concurenți vor avea un baiat și s-au gandit și la ce nume și-ar dori sa poarte micuțul.


Ce parere ai despre aceasta stire?