Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

International Art Camp 'Legaturi, Liaisons, Connections' in Cloasterf, art expression above language barriers

Publicat:

"Legaturi, Liaisons, Connections" organized this week in Cloasterf village, Saschiz commune with the central , a pilot project proposed for implementation by the choreographer , managed to determine the participants and the locals to express themselves through art and to overcome the language barriers.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro ×

Help your friends know more about Romania!

Share this article on Facebook

Share this article!

× NEWSLETTER…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

LEGATURI INTERLOPE FRACTURATE Motivele absenței lui Nuțu Camataru la funeraliile lui Costel Corduneanu

09:41, 23.04.2024 -     Nuțu Camataru, unul dintre numele de referința din lumea interlopa din Romania, a fost absent la funeraliile lui... The post LEGATURI INTERLOPE FRACTURATE Motivele absenței lui Nuțu Camataru la funeraliile lui Costel Corduneanu first appeared on Informatia Zilei .

Raport CSAT. Ce urmarește spionajul rusesc in Romania

16:51, 16.04.2024 - Infiltrarea printre refugiații ucraineni, penetrarea instituțiilor și a rețelelor de comunicații, culegerea de informații despre sprijinul pentru Ucraina sunt doar cateva dintre „ocupațiile“ serviciilor de spionaj rus in Romania. Consiliul Suprem de Aparare a Țarii (CSAT) a prezentat raportul pe activitate…

Bucharest mayour says Fitch reconfirms individual rating of Bucharest - Four steps above Romania's rating

20:55, 15.04.2024 - The mayor of Bucharest, Nicusor Dan, states that the Fitch agency has reconfirmed Bucharest's individual rating at level "a", four steps above Romania's rating."The Fitch rating agency reconfirmed Bucharest's individual rating at level 'a'.

Prima femeie antrenor din Romania care a obținut licența Pro, marturisiri in emisiunea „La Feminin” de la GSP. „Eram injurata și ma gandeam: oare ce am facut așa de rau?”

21:20, 28.03.2024 - Irina Giurgiu este prima antrenoare de fotbal cu Licența Pro din Romania, deci ar putea sa antreneze inclusiv la nivelul primei ligi de barbați. Aceasta a fost invitata la emisiunea „La feminin”, de pe GSP.RO și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in cariera sa de pana acum. Irina Giurgiu…

Program Formula 3™, Marele Premiu al Australiei. Urmarește a doua cursa Formula 3™ din sezonul 2024, 22 – 24 martie

12:00, 18.03.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Pista pentru biciclete intre Saschiz și Cloașterf

18:05, 02.03.2024 - Comisia de Analiza Tehnica din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, ca proiectul "Realizare pista pentru biciclete și alte vehicule electrice intre localitatea Cloașterf și localitatea Saschiz", propus a fi realizat in comuna Saschiz, satul Cloașterf, nu se supune evaluarii…

Program Formula 1. Urmarește primul weekend din calendarul din 2024, 29 februarie - 02 martie: Bahrain, Sakhir

14:55, 28.02.2024 - Incepand cu acest sezon, timp de trei ani, Antena este casa Formula 1 in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de posturile Antena si platforma AntenaPLAY.

Trucurile ingenioase ale romanilor ca sa cumpere mai ieftin. „Aici economisesc 50%”

17:05, 22.02.2024 - In contextul creșterii continue a prețurilor, oamenii se vad nevoiți sa gaseasca soluții pentru a le face fața, iar unii dintre aceștia reușesc sa descopere modalitați ingenioase de a se descurca. Pe platformele online, tot mai multe grupuri sunt create pentru a facilita discuții și schimbul de idei…


Ce parere ai despre aceasta stire?