Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întâlnire emoționantă. Fetița Andreei Antonescu i-a cunoscut pentru prima oară iubitul. Cum a reacționat micuța

Publicat:

și Ștefan Manolache, iubitul acesteia, au confirmat ca au o relație frumoasa bazata pe foarte multa iubire. Cei doi petrec mult timp impreuna, dar au timp și de micuța Sienna, fetița Andreei din mariajul cu . Aceasta l-a cunoscut pentru prima oara pe partenerul mamei sale. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Denisa, ademenita de un barbat in mediul online, prin metoda Loverboy. S-au cunoscut acum trei ani și nici in prezent nu ii da pace: „La prima intalnire...”

20:01, 08.05.2024 - Denisa susține ca traiește un coșmar de cand a vorbit pentru prima data cu un barbat cunoscut pe Facebook. Prima lor conversația a fost acum trei ani, iar de atunci, Eugen nu ii da pace tinerei. S-ar fi ajuns inclusiv la amenințari cu moartea.

iUmor. Cum a reacționat Cosmin Natanticu, dupa ce Emil Rengle i-a spus ca vrea sa ramana insarcinat cu iubitul lui: ”Femeia este mai...” / VIDEO

23:45, 31.03.2024 - Emil Rengle a șocat Romania, dupa ce a declarat ca vrea sa ramana insarcinat cu iubitul sau. Dansatorul i-a atras atenția și lui Cosmin Natanticu, care acum i-a dat un sfat, dupa ce el insuși a experimentat durerile nașterii la Power Couple. Iata cum a reacționat!

Erika Isac, dupa ce o studenta la Medicina a fost ucisa de iubitul ei, Mirel, personajul cunoscut din piesa „Macarena”. Ce a spus

14:05, 27.03.2024 - Erika Isac a facut o declarație cu privire la tragicul eveniment din Timișoara, in care studentul Mirel Dragomir a comis o crima, iar artista care canta in piesa Macarena despre un personajul fictiv Mirel a avut ceva de spus.

Radu Ayan, copilul disparut din Botosani, intalnire emoționanta cu politistii care l-au gasit in padure. Micuțul s-a intalnit cu salvatorii de Ziua Politiei Romane / FOTO

18:55, 25.03.2024 - Radu Ayan, copilul disparut din Botosani, s-a intalnit astazi, din nou, cu politistii care l-au gasit in padure. Ei bine, baiețelul s-a revazut cu salvatorii de Ziua Politiei Romane. Iata noi imagini cu acesta!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 9 din sezonul 3. Roxana Vaduva: „Am intarziat la prima intalnire cu iubitul meu!”

23:00, 14.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Cum s-au cunoscut Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache. Fac echipa la Asia Express 2024 și s-au afișat impreuna pentru prima data anul trecut

15:20, 27.02.2024 - Andrei Ursu și Vlad Condurache se numara printre cei care vor participa la Asia Express 2024. Cei doi sunt impreuna de ceva timp, dar au preferat sa nu dezvaluie prea multe despre relația lor. S-au afișat pentru prima data impreuna anul trecut.

O femeie a calatorit 3.000 de kilometri pentru o intalnire cu un barbat pe care l-a cunoscut pe internet. Ce a spus despre experiența

08:10, 21.02.2024 - Incredibil, dar adevarat! O tanara de 30 de ani a ales sa calatoreasca 3.000 de kilometri pentru a se vedea cu un barbat pe care il cunoscuse pe internet. Cei doi au inceput sa vorbeasca pe social media, iar la scurt timp au decis sa se și intalneasca fața in fața. Cum a decurs prima […] The post O…


Ce parere ai despre aceasta stire?