Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întâlnire a pensionarilor social democraţi, la Neptun

Publicat:

Presedintele interimar al Organizatiei Pensionarilor Social Democrati din judetul Vrancea, , va participa, azi, la sedinta al OPSD, ce se va desfasura la Neptun. In cadrul sedintei, se vor supune dezbaterii actiuni si initiative ale organizatiilor locale si judetene pentru promovarea al PSD, a principiilor, valorilor și obiectivelor social democrate.
De asemenea, se va supune aprobarii ghidul desfasurarii conferintelor extraordinare ale OPSD si se vor prezenta rezultatele economice si sociale obtinute in perioada actualei guvernari.



Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presedintele PNL Vrancea, Dragos Ciobotaru, si-a depus candidatura pentru presedintia CJ

14:45, 29.04.2024 - Presedintele PNL Vrancea, Dragos Ciobotaru, si-a depus luni, la Biroul Electoral Judetean (BEJ), candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Vrancea.Impreuna cu listele de candidati, liberalii au depus la BEJ peste 35.000 de semnaturi.

Firea, despre situația candidatului Cirstoiu: „Vom avea o intalnire la nivelul coalitiei de guvernare”

18:10, 18.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca situatia candidatului alianței PSD - PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, va fi discutata intr-o intalnire a coalitiei de guvernare in weekend sau luni dimineata.

Este foarte posibila inghetarea preturilor la politele RCA pana la sfarsitul lunii iunie 2024

00:10, 28.03.2024 - Presedintele ASF, Alexandru Petrescu, a declarat ca in urma discutiilor purtate cu reprezentantii Ministerului Finantelor pretul politelor RCA urmeaza sa fi inghetat pana la sfarsitul lunii iunie 2024 la nivelul pretului din luna februarie 2023. El a fost intrebat despre prelungirea masurii de plafonare…

Tur de forța PNL-PSD la obiectivele mari de infrastructura rutiera din vestul și estul țarii

09:36, 22.03.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, secretarul general PNL, Lucian Bode, premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, vor efectua, astazi, mai multe vizite in județele Vrancea, Bistrița-Nasaud, Bihor și Timiș, la șantierele de infrastructura rutiera, pentru a verifica stadiul…

BEC a decis respingerea protocolului de constituire a Aliantei Dreapta Unita

00:15, 18.03.2024 - Biroul Electoral Central a anuntat ca, in sedinta de duminica, a fost respins Protocolul de constituire a aliantei electorale Alianta Dreapta Unita USR – PMP – Forta Dreptei. USR, PMP si Forta Dreptei au depus sambata, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a Aliantei Dreapta Unita pentru…

Ciolacu, despre dubla cetatenie pentru romanii din Spania: In curand o sa devina realitate

00:05, 04.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, presedintele al PSD, a avut sambata, o intalnire cu prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez, cu care au fost stabilite „ultimele detalii” privind acordarea dublei cetatenii pentru romanii care traiesc in Spania. „Am avut astazi o intalnire cu presedintele Consiliului de Ministri…

Valeriu Iftime la prima intalnire cu liberalii botoșaneni: Am adus in discuție componența noului BPJ

08:00, 03.03.2024 - Președintele grupului ”Elsaco” a avut sambata prima intalnire cu liberalii botoșaneni, la exact o luna dupa intrevederea pe care a avut-o la București cu președintele PNL, Nicolae Ciuca.

Presedintele CJ Vrancea, Catalin Toma, a fost inmormantat. Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca au participat la slujba

15:05, 22.02.2024 - Peste 1.000 de persoane au participat joi la inmormantarea presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, Catalin Dumitru Toma, care a avut loc in satul sau natal, Jariștea. La slujba au participat și liderii coaliției de guvernare, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca.


Ce parere ai despre aceasta stire?