Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula grecească a liniștii, unde mașinile sunt interzise și timpul parcă stă în loc FOTO

Publicat:

Hydra nu este la prima vedere diferita de vecinii sai. La fel ca alte insule din , are strazile vopsite in alb, aerul parfumat de iasomie și priveliști uluitoare asupra apelor albastre stralucitoare din jurul sau.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei traficanți de substanțe interzise, prinși la Cluj weekendul trecut, in timpul unui control de rutina

15:10, 22.04.2024 - Trei traficanți de substanțe interzise au fost prinși la Cluj-Napoca weekendul trecut, in timpul unei misiuni de asigurare a ordinii publice pe raza municipiului. Asupra lor au fost gasite  bucați de cristale care conțineau o substanța de culoare alba. „Pe parcursul weekendului trecut, echipaje…

O insula nelocuita de langa Mykonos este scoasa la vanzare. Are peșteri cu ape turcoaz

10:56, 18.04.2024 - O insula nelocuita din Marea Egee este scoasa la vanzare. Tragonisi, aflata foarte aproape de Mykonos, se intinde pe aproape 250 de hectare. In timpul verii, multi turisti aleg sa mearga cu barcile pentru a admira pesterile si pentru a inota acolo.

VIDEO Tragonisi, o insulița de langa Mykonos, a fost scoasa la vanzare. De ce costa totuși 50 de milioane de euro

15:40, 17.04.2024 - Insula nu are vegetație, dar are mici peșteri cu ape turcoaz, ideale pentru inot și scufundari. Ea ofera intimitate, in vreme ce este aproape de Mykonos, una dintre cele mai cautate insule din Marea Egee, scrie site-ul grecesc de limba engleza Greek Reporter.

Alege Pont Rent a Car cand ai nevoie sa inchiriezi o mașina in Cluj

13:55, 15.04.2024 - Cand vine vorba de alegerea unui serviciu de inchiriere auto in Cluj, este esențial sa faci o alegere buna și sa optezi pentru o companie de incredere. Alegerea greșita poate duce la inconveniențe și probleme pe parcursul calatoriei. Pont Rent a Car este compania pe care trebuie sa o ai in vedere ori…

Anumite vehicule vor fi interzise pe șoselele din Romania, pe timpul nopții. Cat de mari sunt amenzile

22:55, 02.03.2024 - Circulația anumitor vehicule ar putea fi interzisa pe timp de noapte, in caz contrar șoferii fiind pasibili de amenzi de pana la 5.000 de lei. Interdicția cu privire la circulația anumitor vehicule s-ar putea impune cat de curand pentru acele mașini și motociclete care genereaza zgomot puternic. Restricțiile…

Reparațiile auto pentru mașinile mai vechi de 15 ani vor fi INTERZISE: UE pregatește noi masuri pentru deținatorii de „rable”

12:26, 01.03.2024 - Reparațiile auto pentru mașinile mai vechi de 15 ani vor fi INTERZISE: UE pregatește noi masuri pentru deținatorii de „rable” Reparațiile auto pentru mașinile mai vechi de 15 ani vor fi INTERZISE: UE pregatește noi masuri pentru deținatorii de „rable” Statul roman pregatește o lovitura dura pentru proprietarii…

Mașinile clasice, interzise in Uniunea Europeana! Incepand cu ce an se aplica aceasta masura

22:40, 14.02.2024 - Mașinile electrice vor fi interzise in Uniunea Europeana! Directorul executiv al unei companii producatoare de baterii a facut un avertisment cu privire la posibilele consecințe ale renunțarii premature la motoarele cu ardere interna. Iata incepand cu ce an se aplica aceasta masura!

Anul din care mașinile clasice vor fi interzise in Uniunea Europeana: "Ne vom confrunta cu o recesiune pentru tot restul vieții noastre"

21:46, 14.02.2024 - CEO-ul unei companii producatoare de baterii a avertizat ca renunțarea prematura la motoarele cu ardere interna in Europa ar putea duce la pierderea a un milion de locuri de munca și la o recesiune majora.


Ce parere ai despre aceasta stire?