Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Publicat:

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesionala pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA organizeaza programe de formare pentru numirea in funcțiile de prefect și subprefect precum și programe de formare pentru ocuparea unei funcții de inalt funcționar public. Ceremonia de lansare a programelor […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

BNR face predicții fierbinți: Inteligența artificiala poate scadea inflația!

21:55, 09.04.2024 - Inteligenta artificiala ar putea fi un factor crucial in ameliorarea presiunilor inflationiste prin optimizarea si cresterea eficientei, a afirmat, marti, Cristian Popa, membru in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei.

Guvernul Romaniei:Excelenta si plusvaloare prin formare, oferta Institutului National de Administratie pentru anul 2024

14:50, 25.03.2024 - 25.03.2024 COMUNICAT DE PRESA Excelenta si plusvaloare prin formare, oferta Institutului National de Administratie pentru anul 2024 Institutul National de Administratie INA a lansat astazi, la Palatul Victoria, oferta programelor de formare profesionala pentru anul 2024. Noua grila de formare este rezultatul…

Parlamentul European adopta in premiera o lege care reglementeaza inteligenta artificiala

15:10, 13.03.2024 - Parlamentul European a adoptat miercuri cu o larga majoritate - 523 de voturi pentru, 46 impotriva si 49 de abtineri - un text de lege care reglementeaza utilizarea inteligentei artificiale, o legislatie unica in lume.

O banca ruseasca va lua deciziile de acordare de credite folosind inteligența artificiala

19:41, 05.03.2024 - Pana la finalul anului, deciziile referitoare la 60% din creditele ce se vor acorda intreprinderilor de catre Sberbank vor fi luate folosind inteligenta artificiala (AI), a afirmat marti German Gref.

Cum va „lovi” inteligenta artificiala in angajatii din educatie, administratie și agricultura

11:50, 04.03.2024 - Se contureaza deja noile meserii care vor fi la mare cautare pe piata muncii in urmatorii ani, iar tehnologia joaca, evident, un rol important in definirea acestor noi ocupatii, dupa cum reiese dintr-un raport al Institutului National de Cercetare Stiintifica in Domeniul Muncii si Protectiei Sociale.

ALEGERI IN PERICOL Cum vor fi manipulate alegerile folosind inteligența artificiala?

11:36, 19.02.2024 - Anul acesta peste patru miliarde de cetațeni din intreaga lume vor putea vota. Experții se tem de manipularea de catre inteligența artificiala. O alianța formata din mai multe companii vrea sa previna acest lucru. The post ALEGERI IN PERICOL Cum vor fi manipulate alegerile folosind inteligența artificiala?…

Președintele Consiliului Fiscal despre inteligența artificiala: „AI nu poate preveni crize financiare și economice, dar ar putea ajuta la atenuarea lor”

14:35, 13.02.2024 - Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal susține intr-un articol publicat pe pagina institutiei si pe OpiniiBNR.ro, faptul ca Inteligența artificiala nu nu poate preveni crize financiare și economice, dar ar putea ajuta la atenuarea lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?