Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Instituţiile din România nu mai pot face schimburi de date cu caracter personal, potrivit unei decizii a Curții Europene de Justiție

Publicat:

Institutiile statului nu vor mai putea sa transmita intre ele datele personale ale romanilor, fara a-i instiinta in scris, potrivit unei decizii a Curții Europene de Justiție. Hotararea vine dupa ce aproape o suta de avocati au reclamat faptul ca Finantele transmit datele lor catre Casele de Asigurari de Sanatate. Unul dintre cei aproximativ o suta [...]

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

CNAS: Vor fi mentinute valorile aferente punctelor in asistenta medicala primara si de specialitate

20:01, 16.05.2024 - Valorile aferente punctelor per capita si pe serviciu din asistenta medicala primara si din asistenta medicala ambulatorie de specialitate vor fi mentinute si dupa 30 iunie, au convenit reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si ai Colegiului Medicilor din Romania. Valorile aferente…

Cardul de sanatate, accesat de pe telefon

18:35, 09.05.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, propune includerea cardului de sanatate in aplicatia unica a statului roman, astfel incat sa poata fi accesat de pe telefon de catre pacienti si medici. „Ceea ce ma intereseaza pe mine foarte mult este ca in aplicatia unica a statului, pe…

Șefa Casei de Sanatate, anunț foarte important pentru romanii neasigurați. Vor avea drepturi in plus la tratament

13:16, 13.04.2024 - Noul contract al Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS), programat sa intre in vigoare incepand cu 1 iulie 2024, aduce cateva modificari importante in privința accesului la serviciile medicale pentru persoanele neasigurate din Romania. Potrivit președintelui CNAS, Valeria Herdea, aceste modificari…

Incepand cu 1 iulie 2024, persoanele neasigurate vor avea acces la servicii de tip preventiv si la cele de diagnostic precoce pentru afectiunile oncologice

14:20, 11.04.2024 - Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Valeria Herdea, anunta, joi, ca pacientii neasigurati vor avea acces la servicii pentru afectiunile oncologice, de la 1 iulie. „Incepand cu 1 iulie 2024, persoanele neasigurate vor avea acces la servicii de tip preventiv si la cele de…

Premierul Marcel Ciolacu: Introducem azi, prin Ordonanta, scutirea de la plata contributiei pentru indemnizatiile de concediu medical in cazul mamelor cu copii bolnavi, a gravidelor, a pacientilor cu afectiuni oncologice si a cazurilor de urgenta

11:55, 04.04.2024 - ”Incepem prin a rezolva, asa cum am promis zilele trecute, problema concediilor medicale. Introducem azi, prin ordonanta de urgenta, scutirea de la plata contributiei sociale pentru indemnizatiile de concediu medical in cazul mamelor cu copii bolnavi, a gravidelor, a pacientilor cu afectiuni oncologice…

Cat mai are statul de recuperat din șpaga de 6,3 milioane de euro a fostului șef CNAS Lucian Duța. Medicul se compara cu Nicolae Steinhardt

17:10, 28.03.2024 - Medicul Lucian Duța, fost șef al Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS), condamnat la 6 ani de pușcarie pentru o șpaga de 6,3 milioane de euro, ramane dupa gratii la „regim inchis”, dupa ce judecatorii au constatat ca n-a depus „suficiente eforturi pentru a dovedi ca este compatibil cu un regim…

Una din trei romance este anemica. Ce soluții exista?

16:10, 12.03.2024 - O femeie din trei din Romania sufera de anemie cauzata de lipsa de fier (anemie feripriva) insa nu este conștienta de acest lucru. Daca totuși banuiesc ca au aceasta carența, specialiștii recomanda un consult la medicul de familie, care mai apoi poate solicita un set de analize de sange, iar aceste…

Orașul oamenilor parasiți – peste 110.000 de pacienți uitați de autoritați așteapta sa le fie salvata viața

16:46, 04.03.2024 - Peste 110.000 de oameni, mai mult decat echivalentul populației orașului Buzau, majoritatea cu boli grave, așteapta de mai bine de un an sa primeasca medicamentul de care au nevoie. Datele arata ca timpul de așteptare este de peste 900 de zile. Acești oameni sunt vazuți doar ca niște statistici, deși…


Ce parere ai despre aceasta stire?