Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Înregistrări dramatice de pe front, surprinse de cel mai cunoscut militar american din Ucraina: „Ucrainenii sunt un animal diferit acum”

Publicat:

, cel mai cunoscut militar american ce lupta in Ucraina impotriva rusilor, a publicat o serie de inregistrari video care arata primele saptamani ale razboiului, imaginile dramatice surprinzand cum soldatii ucraineni au luptat din casa in casa impotriva invadatorilor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un oficial militar american avertizeaza ca ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei

07:30, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Ajutorul militar american nu va face posibila o ofensiva rapida a Ucrainei - OFICIAL

23:46, 25.04.2024 - "Ucrainenii isi rationalizeaza munitia de ceva vreme (...), asa ca rusii, pe scurt, au reluat initiativa", a declarat presei responsabilul militar american, sub rezerva anonimatului., relateaza AFP, citat de Agerpres.Ajutorul militar din partea aliatilor "le va permite ucrainenilor sa inceapa sa reia…

CNN: O parte din noul ajutor militar american pentru Ucraina se afla deja in Polonia, Germania

18:50, 23.04.2024 - O parte din noul ajutor militar american pentru Ucraina este deja in Germania și Polonia, reducand timpul necesar pentru ca armele și echipamentele sa ajunga pe linia frontului, a informat CNN pe 23 aprilie, citand o sursa familiarizata cu subiectul, potrivit Kyiv Independent.

Intarzierea ajutorului american a avut consecințe reale in Ucraina: Ucrainenii au fost depașiți de luni de zile, cu aproximativ unu la cinci, unul la 10

10:25, 22.04.2024 - Intarzierea asistenței SUA pentru Ucraina „a avut consecințe reale”, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la MSNBC pe 21 aprilie, adaugand in același timp ca „nu este prea tarziu” pentru ca aceasta sa faca diferența, noteaza Kyiv Independent.

Conflictul Iran-Israel și pachetul militar american pentru Ucraina. Expertul Valentin Naumescu: „Vine in al 12-lea ceas”

22:35, 21.04.2024 - Conflictul direct dintre Iran și Israel se va opri deocamdata, susține profesorul de relații internaționale Valentin Naumescu. El crede ca o potențiala legatura dintre atacul Iranului asupra Israelului și deblocarea ajutorului SUA pentru Ucraina este o speculație.

Volodimir Zelenski: Grație ajutorului militar american, Ucraina „nu va fi un al doilea Afganistan”

21:41, 21.04.2024 - Intr-o noua reacție, duminica 21 aprilie, la votul pozitiv dat de Camera Reprezentanților a Statelor Unite la ajutorul militar destinat Ucrainei, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a reiterat dorința sa de a primi „un ajutor concret cat mai repede posibil”. Planul de ajutor votat sambata de camera…

Rusia, enervata de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune ca SUA vor fi „umilite la fel ca in Vietnam sau in Afganistan”

17:40, 21.04.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomației lui Putin, susține ca ajutorul militar pe care SUA il ofera Ucrainei pentru a se apara de invadatorii ruși este un „razboi hibrid” al SUA impotriva Rusiei și ca acesta „se va sfarșit intr-o umilința similara cu cea din Vietnam sau Afganistan”, relateaza…

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina a fost aprobat de Camera Reprezentanților din Congresul SUA

22:00, 20.04.2024 - Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, simbata seara, de Camera Reprezentanților din Congresul SUA, dupa luni intregi de tergiversari și in contextul unei situații extrem de complicate pentru aparatorii ucraineni pe front, relateaza BBC. Este…


Ce parere ai despre aceasta stire?