Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INGROZITOR! Alimentul care rămâne două ore nedigerat în stomac

Publicat:

Niciodata nu te-ai fi gandit ca acest aliment, din ce in ce mai popular printre romani, este moarte curata.Atunci cand ajungi obosit de la serviciu vrei sa mananci ceva rapid și ieftin iar de multe ori alegi o supa cu taiței.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai titrata sportiva la JO de iarna, Marti Bjoergen, va reveni in echipa feminina de schi fond a Norvegiei: Am avut fluturi in stomac

15:00, 03.05.2024 - Cea mai titrata sportiva la Jocurile Olimpice de iarna, fosta fondista Marti Bjoergen, va reveni in echipa feminina de schi fond a Norvegiei ca antrenoare secunda, a anuntat Federatia Norvegiana de Schi, citata de AFP.

Alimentul retras de pe rafturile magazinelor. Conținea un pesticid interzis in Uniunea Europeana

22:51, 02.04.2024 - Un aliment consumat des de romani a fost retras de pe rafturile magazinelor. Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a facut mai multe verificari și s-a constatat ca are un nivel ridicat de pesticide și este daunator pentru sanatate.

Martorii tragediei de la Baltimore, in stare de șoc: „Am avut același sentiment ingrozitor ca la atacurile din 11 septembrie 2001”

13:00, 27.03.2024 - Radioul poliției locale din Baltimore (Maryland - SUA) a surprins trecerea de la calmul dinaintea tragediei la panica instalata odata cu prabușirea podului Francis Scott Key, marți dimineața, dupa ce a fost lovit de o nava cargo.

Barbat din SUA, ajuns la spital cu migrena, cauzata de tenii. Alimentul care ar fi fost sursa infectarii

12:46, 14.03.2024 - Un barbat din Statele Unite a fost internat la spital, pe motivul unor migrene care se tot agravau. Medicii au descoperit ca durerea era cauzata de larvele de tenie parazite din creier. Cercetatorii sunt de parere ca infectarea s-ar fi produs din cauza consumului unui anumit aliment.

Papa Francisc susține ca femeia și barbatul sunt și trebuie sa ramana diferiți: 'Cel mai ingrozitor pericol este ideologia de gen'

07:35, 02.03.2024 - Papa Francisc a criticat vineri teoria genului, considerand-o "cel mai ingrozitor pericol" care "sterge diferentele", informeaza AFP, conform Agerpres. "Este foarte important sa existe aceasta intalnire intre barbati si femei, pentru ca astazi cel mai ingrozitor pericol este ideologia de gen, care…

Alimentul care te ajuta sa slabești 10 kilograme intr-o luna. Este ieftin și se gasește in toate piețele din Romania

08:55, 19.02.2024 - Un aliment miraculos te ajuta sa slabești chiar și 10 kiligrame intr-o luna, fara sa iți afecteze sanatatea. Este un ajutor uriaș pentru sanatate și benefic pentru o silueta de vis. Romanii il gasesc in toate piețele din Romania, la prețuri foarte mici.

CTP, postare acida despre dezastrul din Romania. „E ingrozitor sa vezi cum corupția ucide, dar ce sa mai spui cand legea ucide?”

15:10, 04.02.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu analizeaza intr-o postare pe Facebook, intitulat „Justiția ucide” situația din Romania și considera ca țara este condusa de o clasa politica și guvernamentala incompetenta și corupta.


Ce parere ai despre aceasta stire?