Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul cu care să înlocuiești făina la prăjituri, torturi sau plăcinte. Vor fi mult mai sănătoase!

Publicat:

Gospodinele iși doresc sa gateasca cat mai sanatos și cu puține calorii, insa acest lucru nu le permite de fiecare data sa se bucure și de placerile vieții. Din acest motiv, trebuie sa afle despre acest ingredient secret, care inlocuiește cu succes faina din prajituri, torturi sau placinte.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul-minune pentru o tocanița de miel delicioasa. Ce folosesc gospodinele din Ardeal

18:15, 02.05.2024 - Gospodinele au inceput deja pregatirile pentru masa de Paște. Nu lipsesc preparatele din carne de miel. In Ardeal, se folosește un ingredient anume pentru a da un gust aparte tocaniței de miel.

Rama pentru Copt și Prajituri prezinta o rețeta-inspirație pentru masa de Paște, un cozonac care va completa perfect masa de sarbatori.

12:45, 23.04.2024 - COZONAC TRUNCHI DE CON Timp de pregatire: 45 minuteINGREDIENTEPentru aluat:300 gr margarina Rama pentru Copt și Prajituri300 gr de zahar tos2 plicuri de zahar vanilat5 oua1 lingurita de praf de copt300 gr de faina fina200 gr mix de fructe uscate, nuca și ciocolataPentru decor:100 gr de ciocolata de…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Salata greceasca de cartofi pentru post. Ingredientul aromat cu care sa inlocuiești maioneza

13:40, 02.04.2024 - Aceasta rețeta de salata greceasca de cartofi pentru post va fi, fara doar și poate, un rasfaț pentru papilele gustative, un preparat pe care il poți savura fara sa incalci niciuna dintre restricțiile alimentare impuse in perioadele ce preced marile sarbatori creștine. Afla, din randurile de mai jos,…

Biscuiti cu unt de arahide: o gustare de post plina de savoare. Cum se prepara

13:25, 18.03.2024 - Te-ai decis sa mananci mai dietetic sau sa tii post? Nu este nevoie sa renunti la deserturi. De exemplu, pentru prepararea unor biscuiti cu unt poti sa inlocuiesti untul cu unt de arahide si sa te bucuri in continuare de un desert sau o gustare incredibile. Iata cu ce mai poti sa inlocuiesti untul!De…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Cu ce sa inlocuiești uleiul din maioneza. Așa procedeaza marii chefi bucatari

16:05, 22.02.2024 - Maioneza este folosita de gospodine in prepararea mai multor bunatați. Aceasta poate fi cumparata de la magazin, dar este recomandat sa o faceți acasa. De cele mai multe ori, rețeta conține ulei, insa exista variante și fara. Cum se face maioneza fara ulei Maioneza este un amestec de ulei și oua, dar…

De ce blatul desertului este denivelat pe mijloc. Greșeala facuta de multe gospodine cand prepara prajituri sau torturi

08:40, 21.02.2024 - Sigur ți s-a intamplat, cel puțin o data, sa ai parte de o surpriza neplacuta la finalul procesului de preparare a unui tort, pandișpan sau alt tip de prajitura. De cele mai multe ori, cauza este o greșeala pe care multe gospodine o fac fara sa iși dea seama ca astfel iși compromit intreaga munca […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?