Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Infuzie de francezi » Noul manager sportiv al Rapidului a bifat deja trei transferuri

Publicat:

Mihai Joita si-a inceput munca la Rapid si, dupa ce l-a adus pe Boukaka, a mai reusit sa obtina semnatura altor doi fotbalisti francezi: inchizatorul Sanaa Altama si atacantul Cheik Diarra.

Tweet

Dupa ce l-a numit in functia de manager sportiv pe impresarul Mihai Joita, actionarul majoritar Valerii Moraru a aprobat si doua noi achizitii. Simbata au semnat cu alb-visiniii Sanaa Altama si Cheik Diarra.

Primul este un mijlocas defensiv de 24 de ani care a facut junioratul la Lille si care a mai evoluat in cariera sa la Dijon, tot in Franta, si, in Belgia, la Royal Mouscron.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ștefan Barboianu la GSP Live » Comentam situația la zi din Superliga și aflam detalii neștiute din cariera celui acuzat de Negoița de blat

09:36, 01.02.2024 - Ștefan Barboianu este invitatul lui Alexandru Barbu in aceasta dimineața la GSP Live, de la ora 11:00. Trecut pe la Univesitatea Craiova, Dinamo, Astra, Petrolul sau Concordia Chiajna, fostul fundaș este actualmente in staff-ul celor de la CSM Reșita, echipa care ocupa locul 12 in Liga a 2-a, cu 20…


Ce parere ai despre aceasta stire?