Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina VIDEO

Publicat:

Infrastructuri energetice au luat foc miercuri in regiunea rusa Smolensk, la circa 400 de km de frontiera cu Ucraina, dupa atacuri cu drone, a anuntat guvernatorul regional , relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia explica prapadul de la Smolensk: Ucraina a atacat infrastructuri energetice cu drone!

14:05, 24.04.2024 - Infrastructuri energetice au luat foc miercuri in regiunea rusa Smolensk, la circa 400 de km de frontiera cu Ucraina, dupa atacuri cu drone, a anuntat guvernatorul regional Vasili Anohin, informeaza AFP. "Regiunea noastra este din nou vizata de atacuri ucrainene cu drone", a scris guvernatorul pe Telegram.

Ucrainenii ar fi atacat cu drone in interiorul Rusiei peste noapte. Mai multe instalații energetice din Smolensk sunt in flacari

09:01, 24.04.2024 - Ucraina a lansat un atac de amploare in interiorul teritoriului Rusiei, folosind drone de atac și provocand un incendiu grav la instalațiile energetice și de combustibil din regiunea Smolensk, relateaza Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 789. Atac cu drone in mai multe orase. Cladiri rezidentiale din Odesa, in flacari

09:50, 23.04.2024 - Mai multe cladiri rezidențiale din Odesa au luat foc dupa ce au fost atacate cu drone lansate de ruși. Atacul a avut loc in noaptea de luni spre marți. Drone au fost interceptate și in alte regiuni ale Ucrainei. Rușii au lansat un atac cu drone asupra Ucrainei care a vizat mai multe regiuni, inclusiv…

Tiruri cu rachete ale fortelor ruse in mai multe regiuni din Ucraina, care au vizat infrastructuri energetice

10:30, 11.04.2024 - Fortele ruse au efectuat cel putin zece tiruri cu rachete in cursul noptii asupra unor „infrastructuri esentiale” in regiunea Harkov, a anuntat, joi dimineata, guvernatorul local, in timp ce autoritatile ucrainene sustin ca loviturile au vizat si regiunile Zaporojie, Lvov si Kiev.

Civili uciși in urma unor atacuri ale Rusiei in mai multe regiuni din Ucraina

05:01, 09.04.2024 - Atacuri ale Rusiei in mai multe regiuni ale Ucrainei au ucis cinci persoane luni, potrivit oficialilor. O racheta a ucis trei persoane si a ranit cel putin opt in orasul sudic ucrainean Zaporijie, a declarat guvernatorul regional Ivan Fedorov, informeaza Rador Radio Romania.

Atac masiv al Rusiei cu rachete și drone asupra infrastructurii energetice din Ucraina. Armata rusa inainteaza spre est

09:45, 29.03.2024 - Rusia a lansat in cursul noptii un puternic atac aerian asupra instalatiilor energetice din Ucraina, folosind diferite tipuri de rachete si drone de atac, relateaza Ukrainskaia Pravda, preluata de News.ro.

Razboi in Ucraina, ziua 748. Doua depozite de carburant din Rusia, cuprinse de flacari dupa atacuri cu drone

13:35, 12.03.2024 - Doua depozite de carburant au fost atacate cu drone, marti dimineata, la Orel si Kstovo, doua orase rusesti situate la 160 de kilometri de frontiera ucraineana, respectiv la 450 de kilometri est de Moscova, au anuntat guvernatorii regionali, transmite AFP. Ambele atacuri au fost urmate de incendii.…

Atacuri cu drone la granita Romaniei cu Ucraina! Exploziile s-au auzit la Tulcea. Localnicii avertizati prin Ro Alert

09:05, 10.02.2024 - In cursul noptii trecute, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a emis trei mesaje RO Alert pentru localitatile din zona de Nord a judetului Tulcea prin care a informat populatia ca exista riscul de cadere a unor obiecte din spatiul aerian. Potrivit ISU Delta Tulcea, alertele au fost emise…


Ce parere ai despre aceasta stire?