Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INFOGRAFIC Al doilea val al pandemiei Covid-19 copleşeşte Europa. În ce state spitalele sunt depăşite

Publicat:

Au fost raportate noi bilanturi record de infectari in multe tari, iar incidenta la 14 zile la suta de mii de locuitori pe a crescut de la 13 la mijlocul lunii iulie la aproape 250 saptamana trecuta, potrivit datelor pentru Prevenirea si . Multe state reclama faptul ca sunt pe cale sa fie depasita capacitatea spitaleor, mai ales in sectiile de .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chinezii de la BYD au pregatit modelul care va „ucide” Dacia Spring VIDEO

13:31, 03.05.2024 - Chinezii de la BYD vor comercializa mașina electrica de oraș Seagull in Europa. Acest rival al Dacia Spring ar putea fi produs in Ungaria, dar va fi și profund modificat inainte de a ajunge „Batranul Continent”.

George Simion, dupa gafa facuta de Ciolacu la Timișoara: Toti ar trebui sa fim mandri de originile noastre. Nu e nicio rusine sa recunosti ceea ce esti cu adevarat!”

12:36, 29.04.2024 - „Noi, romanii, suntem cunoscuti pentru ca luptam pentru libertate. De aceea in 1989 am avut Revolutia noastra, iar, cu doi ani in urma, eram ultima tara din Europa care lupta impotriva infamului certificat verde Covid 19 la locul de munca. N-a fost o lupta usoara. Romania ramane inca una dintre cele…

Romania, pe locul al doilea in Europa ca numar de specialisti IT (studiu)

15:35, 04.03.2024 - Romania se afla pe locul al doilea in Europa ca numar de specialisti IT, 4 din 10 angajati fiind femei, sustin reprezentantii unei platforme specializate in recrutare. “Numarul de specialisti IT angajati in Romania a inregistrat o crestere constanta in ultimii ani, fiind unul dintre sectoarele cu cele…


Ce parere ai despre aceasta stire?