Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

InfoCons: Numărul aditivilor alimentari din vopseaua de ouă a crescut cu 42% în 2019 faţă de anul 2015!

Publicat:

InfoCons sub egida Proiectului ‘’ Adevarul Despre Produse   http://adevarul-despre-produse.infocons.ro/ ‘’ a realizat un studiu comparativ pentru sprijinirea consumatorilor in alegerea vopselei de ou in cunostinta de cauza, studiul fiind  aferent perioadei 2015 -2019 pe 59 de produse tip vopsea de ou, ținand cont de rezultatele studiilor din 2015, 2016, 2018 si 2019.   Produsele analizate fac parte din urmatoarele branduri:     Alex     Gallus     Carmin          Heitmann     Atifco   In urma studiilor, rezultatele au fost urmatoarele:   Numarul maxim de aditivi gasiti in studiul

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profiturile producatorilor de alimente din Romania s-au triplat in patru ani. Ce este fenomenul „greedflation” și de ce este important

18:15, 26.05.2024 - Profiturile marilor companii din industria alimentara din Romania s-au triplat intre 2019 - anul dinaintea pandemiei, și 2022 – anul invadarii Ucrainei de catre Rusia, arata o analiza realizata de catre Libertatea pe baza datelor financiare depuse de companii și furnizate de firma de date AlertaCUI.ro.Concomitent,…

O noua ALERTA in aplicația InfoCons! 

09:16, 23.05.2024 - O noua ALERTA in aplicația InfoCons! InfoCons spune ca este vorba despre  produsul Elseve-șampon. Conform listei ingredientelor, produsul conține 2-(4-tert-butilbenzil) propionaldehida (BMHCA), care este interzisa in produsele cosmetice. BMHCA poate afecta sistemul reproductiv, poate dauna sanatații…

Produsele marca proprie create in țara, din ce in ce mai atractative pentru romani. De ce sunt mai ieftine aceste produse

14:40, 18.05.2024 - In ultimii ani, produsele marca proprie au caștigat teren in randul consumatorilor romani, devenind o prezența tot mai frecventa nu doar in magazine, ci și in farmacii. Aceste produse acopera o gama larga de categorii, de la alimente și produse de ingrijire personala, la produse de curațenie.

Romania are peste 240 de mii de cladiri publice al caror consum de energie depaseste cu mult media recomandata la nivel european. Daca s-ar respecta standardul european, s-ar obtine o economie de peste 6 miliarde de lei anual

16:55, 18.04.2024 - Proiectul „Eficienta Energetica in case inteligente, cladiri inteligente si retele inteligente” derulat in ultimele 14 luni de Federatia ACUE in parteneriat cu Asociatia pentru Energie Curata si Combaterea Schimbarilor Climatice (AECCSC),  a actionat pe trei piloni furnizand, prin intermediul unor experti,…

Primaria Craiova vrea studiu de trafic in cazul tramvaielor din oras. Firma care se ocupa, „abonata“ la contracte cu primariile

05:15, 11.04.2024 - Primaria Craiova vrea un studiu de trafic si o analiza a gazelor cu efect de sera in ceea ce priveste transportul public cu tramvaiele in orasul nostru. Acest contract mai scoate din bugetul local putin peste 32.500 de euro, fara TVA, iar contractul a fost atribuit rapid unei firme care pare sa aiba…

Calculeaza cantitatea de zahar pentru produsele pe care le consumi!

06:11, 12.03.2024 - O secțiune de mare ajutor din cadrul aplicației InfoCons este aceea dedicata calculatorului. In contextul in care produsele se gasesc in diferite cantitați sau in contextul in care consumatorul dorește sa consume doar o anumita cantitate dintr-un produs, cu ajutorul calculatorului, acesta poate seta…

(VIDEO) Parfumuri contrafacute, de peste 1.500.000 euro, confiscate la frontiera

12:05, 08.03.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au descoperit, intr-o autoutilitara, parfumuri in valoare de aproximativ 1.500.000  euro. Acestea erau contrafacute și inscriptionate cu numele unor marci cunoscute. Ieri, o echipa operativa din cadrul Garzii de Coasta, aflata in zona de competența…

Atenție! Produc contrafacut!

06:55, 07.03.2024 - Gel de par, conform listei de ingrediente, gelul conține metilizotiazolinona (MI) și metilcloroizotiazolinona (MCI). Contactul cutanat cu produsele care conțin MCI/MI poate provoca dermatita alergica de contact la persoanele sensibilizate. Conform Regulamentului privind produsele cosmetice, MCI/MI sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?