Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Influența dramatică a jocului Minecraft și a aplicației TikTok asupra vieții unei ființe drăgălașe - Axolotl

Publicat:

Mii de amfibieni dragalași au fost predați adaposturilor pentru animale din , in ultimul timp. Se intampla asta, pentru ca mulți proprietari ai noului animal de companie - Axolotl - au decis sa renunțe la micile vietați, unii fiind speriați de inmulțirea rapida și de ingrijirea care necesita multa atenție. Unii au dat vina pentru popularitatea acestor ființe simpatice pe Minecraft, TikTok și alte jocuri online, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grupul chinez care deține TikTok și-a intensificat in ultima perioada controlul asupra aplicației - presa

16:35, 25.04.2024 - Grupul ByteDance din Beijing, cel care deține aplicația TikTok, și-a intensificat controlul asupra rețelei sociale care este presata in mai multe parți ale lumii sa dovedeasca faptul ca are cat mai puține legaturi cu China. Financial Times citeaza angajați ai TikTok din SUA care spun ca influența chineza…

Un barbat judecat pentru conducere sub influența alcoolului, achitat dupa ce s-a demonstrat ca sufera de o afecțiune rara

21:05, 22.04.2024 - Un belgian judecat pentru conducere sub influența alcoolului a fost achitat dupa ce instanța din Bruges a aflat ca suferea de o afecțiune numita sindromul de autoproducere a alcoolului, pe fondul unor probleme intestinale, potrivit The Guardian.

WhatsApp a redus limita de varsta pentru utilizarea aplicației

08:20, 13.04.2024 - WhatsApp, platforma de socializare deținuta de Meta, a redus recent limita de varsta pentru utilizarea aplicației in Uniunea Europeana și Marea Britanie de la 16 la 13 ani. Aceasta mișcare a generat critici din partea activiștilor pentru siguranța copiilor, conform The Guardian.

WhatsApp a redus limita de folosire a aplicației la 13 ani: „Companiile de tehnologie pun profitul mai presus de protejarea copiilor”

16:40, 12.04.2024 - WhatsApp, aplicația Meta de social media, a scazut restricțiile limitei de varsta pentru folosirea aplicației de la 16 la 13 ani in Uniunea Europeana și Marea Britanie. Aceasta acțiune a starnit nemulțumirea militanților pentru siguranța copiilor, informeaza The Guardian, transmite digi24.ro.

Olaf Scholz și-a facut cont pe TikTok. Ce promisiune le-a facut cancelarul german tinerilor de pe platforma

16:45, 08.04.2024 - Olaf Scholz calca pe urmele lui Joe Biden și ale altor lideri care și-au facut conturi pe TikTok. Cancelarul german s-a alaturat luni platformei de socializare, cu cateva zile inainte de vizita sa in China și le-a facut tinerilor o promisiune, scrie The Guardian.

Influența social media asupra vieții, in creștere. Anul trecut, aproape 60% dintre europeni au utilizat rețelele sociale.

15:20, 19.03.2024 - Influența rețelelor sociale asupra vieții de zi cu zi inregistreaza o tendința ascendenta, situație in care aproape 60% dintre europeni au utilizat aplicațiile și platformele din social media anul trecut.

Dan Bursuc, unica declarație despre clipurile cu el, devenite virale pe TikTok! Cum le raspunde celor care l-au acuzat ca era sub influența substanțelor interzise / VIDEO

15:40, 23.02.2024 - Dan Bursuc a avut o unica declarație despre clipurile cu el, devenite virale pe platforma de socializare TikTok! Iata cum le raspunde cantarețul de manele celor care l-au acuzat ca era sub influența substanțelor interzise!

Joe Biden și-a deschis cont de TikTok

09:15, 12.02.2024 -  In ultimii ani, guvernul american - atat precedenta echipa republicana, cat si adminstratia Biden - a criticat in mod ferm aceasta aplicatie de partajare a videoclipurilor.TikTok, proprietate a grupului chinez ByteDance, a fost acuzata de un mare numar de politicieni americani ca este un instrument…


Ce parere ai despre aceasta stire?