Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Indoliata și ranita,inca zambește. Imagini emoționante cu una dintre victimele atacului de la Londra

Publicat:

, supraviețuitoare a atacului sângeros de la Westminster, a anunțat ca se recupereaza și are un moral puternic, în ciuda tragediei pierderii soțului ei.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Alarma in centrul Londrei. Mai multi cai din cavaleria regala au scapat liberi pe strada: o persoana a fost ranita

15:21, 24.04.2024 - Mai multi cai, intre care unul plin de sange, au fost scapati de sub control in Londra si cel putin o persoana a fost ranita, armata fiind chemata sa ajute la localizarea animalelor, au anuntat miercuri autoritatile din capitala britanica, relateaza Reuters si AFP, relateaza News.ro.

Prețul petrolului crește in urma atacului Israelului asupra Iranului

11:35, 19.04.2024 - Vineri, cotațiile petrolului sint in creștere dupa atacul Israelului asupra Iranului. Contractele futures pe iunie ale petrolului Brent la bursa ICE Futures din Londra se situau la 88,81 dolari pe baril la ora 09:20, ora Baku, in creștere cu 1,7 dolari (1,95%) fața de inchiderea ședinței precedente.…

Londra a confirmat ca a doborat mai multe drone iraniene in timpul atacului asupra Israelului VIDEO

14:55, 14.04.2024 - Prim-ministrul Regatului Unit, Rishi Sunak, a confirmat duminica aceasta ca aviatia militara britanica a doborat "mai multe" drone iraniene in timpul atacului lansat in noaptea de sambata spre duminica impotriva Israelului.

Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sangeros din Moscova. Semne clare de tortura/ VIDEO

13:45, 08.04.2024 - Pe paginile de internet din Rusia au fost postate imagini cu interogatoriul teroristilor ISIS care au organizat atacul terorist de la Complexul Crocus de langa Moscova. In videoclip, militanții „marturisesc” ca s-ar fi indreptat spre Kiev dupa atacul terorist.

MAE moldovean: Un cetațean al Rep. Moldova, printre victimele atacului terorist de la Moscova

12:20, 25.03.2024 - Ministerul moldovean al Afacerilor Externe anunța ca printre victimele atacului terorist de la sfarșitul saptamanii trecute din Rusia se numara un cetațean al Rep. Moldova, dar fara a oferi detalii despre victima.

VIDEO. Imagini virale cu Putin, aprinzand lumanari pentru victimele atacului de la Moscova

07:05, 25.03.2024 - Kremlinul a difuzat duminica imagini cu președintele rus Vladimir Putin participand la un priveghi in memoria celor uciși in atacul de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova. Fara a se precizat locul in care se afla, inregistrarea video difuzata de Kremlin il arata pe liderul rus aprinzand…

Statul Islamic difuzeaza imagini din timpul atacului terorist de la Moscova

08:15, 24.03.2024 - O inregistrare video aparent filmata de atacatorii salii de concert de la periferia Moscovei a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic (SI), potrivit grupului SITE, specializat in cercetare anti-terorism.

Imagini emoționante de ziua „Regelui” » Ce surprize a gasit Gica Hagi pe Arena Naționala, la FCSB - Farul

20:26, 05.02.2024 - Gica Hagi a fost sarbatorit de cei aproximativ 12.000 de spectatori prezenți pe Arena Naționala la derby-ul FCSB - Farul. „Regele” a implinit astazi 59 de ani.  Gica Hagi, care a implinit 59 de ani chiar in ziua meciului, a beneficiat de o primire pe cinste pe Arena Naționala. Fanii l-au intampinat…


Ce parere ai despre aceasta stire?