Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Indivizi înarmați au luat 10 ostatici într-un centru comercial din vestul Parisului (media)

Publicat:

Circa 10 persoane sunt ținute ostatice de catre indivizi inarmați intr-un centru comercial din Villeneuve-la-Garenne, din vestul Parisului, informeaza luni , care citeaza surse din poliție.

AGERPRES

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prinsa cu țigarile de contrabanda, in fața unui centru comercial din Arad

16:20, 21.05.2024 - Comunicat IPJ Arad. La data de 20 mai a.c., polițiștii Secției 1 Vlaicu au depistat in fața unui centru comercial din municipiu, o femeie de... The post Prinsa cu țigarile de contrabanda, in fața unui centru comercial din Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

(video) Incendiu puternic la Causeni: Un centru comercial, cupris de flacari

15:40, 30.04.2024 - Incendiu puternic la Caușeni. O cladire cu trei nivele, in care se afla un restaurant, un supermarket, dar și o fabrica de mobila, a fost cuprinsa de flacari. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

Pitești. Traseul autobuzelor „1B” catre Argeș Mall

14:01, 24.04.2024 - Pentru transportul de calatori catre Argeș Mall, marele centru comercial situat in cartierul Tudor Vladimirescu din Pitești, va fi inființata linia de autobuz 1B. Citește și: Argeș Mall devine realitate! 4 zile de entertainment marcheaza deschiderea celui mai mare centru comercial al județului! Un proiect…

Barbat cu un cuțit in lungime de 32 cm, prins in zona unui centru comercial

17:15, 08.04.2024 - Un barbat cu un cuțit in lungime de 32 cm a fost identificat de jandarmi in zona unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin. „Jandarmii care se aflau in serviciu duminica, 7 aprilie a. c. s-au autosesizat cu privire la comportamentul suspect al unui barbat, motiv pentru care au pornit in urmarirea…

Incident terorist in desfașurare in Moscova: 40 de persoane decedate și 100 de ostatici intr-un centru comercial

22:30, 22.03.2024 - Situația, care se desfașoara in acest moment, a atras atenția la cel mai inalt nivel, președintele Vladimir Putin fiind informat imediat despre evoluția asaltului terorist. The post Incident terorist in desfașurare in Moscova: 40 de persoane decedate și 100 de ostatici intr-un centru comercial first…

Un nou centru comercial va aparea in vestul Capitalei. Investiția se ridica la 10 milioane de euro

23:20, 08.03.2024 - In vestul Capitalei, zona Militari-Chiajna, curand, va incepe construcția unui magazin urias. Proiectul aduce cu sine o veste buna pentru locuitorii din imprejurimi, oferind sute de noi locuri de munca.

Accident cu o victima la ieșirea din parcarea unui centru comercial din Timișoara

19:00, 07.03.2024 - Accident cu o victima, joi seara, la Timișoara. Un barbat, in varsta de 56 de ani, in incercarea de a parasi parcarea unui centru comercial ar fi intrat in coliziune cu un autoturism condus de catre un barbat de 33 de ani.

BMW Group și-a facut fabrica in Ungaria, dar investește masiv intr-un centru IT la Cluj

11:15, 05.03.2024 - BMW investește circa 2 miliarde de euro intr-o fabrica in Ungaria, care va fi gata in 2025, dar transformarea digitala a gigantului auto va fi condusa dintr-un centru inființat la Cluj-Napoca, impreuna cu NTT Data, unde va angaja in urmatorii ani circa 1.000 de IT-iști.


Ce parere ai despre aceasta stire?