Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INCREDIBIL! Planta care te ajută să te laşi de fumat! Trebuie să o încerci neapărat

Publicat:

Din ce in ce mai multe persoane iau decizia de a se lasa de fumat sau chiar de a imputina numarul de tigari pe care le fumeaza zilnic sau saptamanal. Insa, exista o planta care te ajuta, in timp, sa scapi de dependenta de tutun.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Planta care ajuta la creșterea parului. Cum se poate consuma

01:20, 24.04.2024 - Toate femeile iși doresc sa aiba un par lung și matasos. Pentru a avea parte de un astfel de rezultat, exista o planta pe care trebuie sa o consumi. Coada-calului conține numeroase proprietați care te va ajuta sa ai podoaba capitala pe care ți-o dorești.

Amestecul puternic care te ajuta sa scapi de orice pata din cada. Trebuie sa il incerci

09:50, 19.04.2024 - Daca vrei o soluție eficienta pentru curațarea cazii din baie, avem noi o idee. Daca vrei ca acest obiect sanitar sa straluceasca și sa aiba din nou albul imaculat de la inceput, folosește acest truc genia, ce da rezultate imediat. Trebuie sa il incerci, nu vei da greș cu el. Cum sa elimini petele de…

Planta nr. 1 care ajuta la reducerea inflamației din organism

20:25, 17.04.2024 - O anumita inflamație este inevitabila, infiderent ca ne place sau nu. Daca ți-ai prins vreodata degetul intr-o ușa sau te-ai ințepat in degetul de la picior, ai experimentat inflamația. Face parte din procesul natural de vindecare al organismului atunci c

O aplicație mobila gratuita, dezvoltata in cadrul unui proiect clujean va poate ajuta sa va lasați de fumat! Cum fucționeaza?

10:35, 16.04.2024 - O aplicație dezvoltata in cadrul unui proiect implementat de Departamentul de Sanatate Publica al Universitații Babeș-Bolyai, in parteneriat cu Michigan State University, University of Michigan și Wake Forest University, poate sa va ajute sa renunțați la fumat. Programul este gratuit, fiind destinat…

Planta care iți aduce noroc la bani in luna martie. Ce trebuie sa ai neaparat in casa

09:00, 07.03.2024 - Majoritatea persoanelor iși decoreaza casa cu plante, fara sa știe ca acestea au și are semnificații. O anumita specie iți aduce noroc la bani in luna martie, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca face parte dintre cele pe care le ai. Iata despre ce este vorba!

Sucul de aloe vera ajuta la controlul glicemiei. Cum trebuie consumat

01:40, 06.03.2024 - Nivelul crescut de zahar din sange poate duce la probleme mari de sanatate. Pentru a ține totul sub control, poți consuma suc de aloe vera. Planta este miraculoasa și te ajuta sa iți imbunatațești starea generala daca o vei consuma in mod frecvent.

Planta care ajuta la sanatatea pielii. Ce beneficii are pentru tot corpul

23:05, 29.02.2024 - Pielea este cel mai mare organ al corpului și are nevoie de multa ingrijire din partea noastra. Pentru a-i oferi o doza de sanatate, o planta foarte ieftina, se poate consuma sub diferite forme. Va aduce o mulțime de proprietați organismului.

Trucuri geniale care te ajuta sa-ți ingrijești gradina in lunile de primavara. E mai simplu decat crezi

14:15, 27.02.2024 - Primavara vine cu pași repezi, ceea ce inseamna ca putem petrece timp de calitate in gradina noastra. Daca aveți norocul sa aveți gradina, trebuie sa știți și cum sa o ingrijiți pentru a fi plina de culoare. Sfaturi pentru ingrijirea gradinii pe timp de primavara Vremea din prezent ne ofera timp pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?