Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încoronare Charles: Lionel Richie, Katy Perry şi Take That vor cânta la concertul de încoronare

Publicat:

, si vor face parte din line-up-ul eclectic al concertului prilejuit de incoronarea regelui Charles al III-lea, care va avea loc luna viitoare, eveniment promovat de organizatori ca o sansa de a celebra un nou capitol in istoria , informeaza Reuters si AFP.

Ceremonia oficiala a incoronarii lui Charles al III-lea, care a devenit rege dupa moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, in septembrie anul trecut, va avea loc la , sambata, 6 mai, informeaza Agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

William si Kate multumesc publicului pentru mesajele primite de ziua de nastere a fiului lor Louis

17:00, 23.04.2024 - Printul William al Marii Britanii si sotia sa, Kate, au multumit publicului pentru mesajele trimise marti cu ocazia celei de-a sasea aniversari a fiului lor Louis, informeaza Reuters, informeaza Agerpres.

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

O posibila oferta de achizitie a BP din partea grupului saudit de stat ADNOC scoate in evidenta vulnerabilitatea la preluari a companiilor britanice mari

08:55, 14.04.2024 - Baza mai mare de investitori din New York si accesul mai usor la capital in comparatie cu Londra se reflecta in evaluari mai mari, care au incurajat mai multe companii din Marea Britanie sa se listeze acolo, inclusiv producatorul de cipuri Arm. ”Londra este o piata de vanzare. Daca aveti evaluari modeste,…

Almajanul Nistor Becia a devenit Consul Onorific al Romaniei in Tara Galilor

11:55, 28.03.2024 - CARAS-SEVERIN – In ziua de 3 aprilie 2024, in orașul Swansea din Țara Galilor, va avea loc ceremonia oficiala de numire! Dascalul este inainte de toate un educator, un fauritor de conștiințe a carui munca nobila plamadește destine omenești. Colectivele de cadre didactice de la Școala Gimnaziala din…

Nepotul Regelui Charles rupe tacerea dupa ce monarhul a fost diagnosticat cu cancer

07:55, 25.03.2024 - Regele Charles al Marii Britanii este "frustrat" de ritmul in care se recupereaza dupa ce a fost diagnosticat cu cancer, a declarat duminica nepotul sau, Peter Phillips, primul membru al familiei regale care a vorbit in detaliu despre cum se simte monarhul, relateaza Reuters, conform news.ro. Aceasta…

Neobișnuit: Papa Francisc nu a rostit predica din Duminica Floriilor, dar a prezidat ceremonia

15:45, 24.03.2024 - Papa Francisc a sarit peste citirea predicii in timpul liturghiei prilejuite de Duminica Floriilor in fata a zeci de mii de persoane reunite Piata Sfantul Petru, dar a continuat sa prezideze ceremonia, informeaza Reuters.

Primul mesaj public al printului William, dupa diagnosticul de cancer al Regelui Charles

07:55, 08.02.2024 - Printul William al Marii Britanii, care a revenit miercuri in serviciul public dupa operatia sotiei sale Kate si dupa vestea despre starea de sanatate a tatalui sau, a multumit oamenilor pentru mesajele lor de sustinere dupa ce Regele Charles a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?