Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident mortal la o fermă din Prejmer (Eveniment)

Publicat:

Un barbat de  47 ani a murit aseara dupa ce a fost calcat de rotile unei remorci. Inicidentul s-a intamplat la o ferma din Prejmer. Barbatul se afla afla pe carligul de remorcare al unui tractor, condus de un prejmerean de 36 ani, iar la un moment dat s-a dezechilibrat,a cazut și a murit zdrobit sub rotile remorcii. In prezent, polițiștii,sub coordonarea unui procuror, continua cercetarile in acest caz, pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs evenimentul.

Citeste articolul mai departe pe www.brasovultau.ro…  

Sursa articol: www.brasovultau.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Cinci oameni au murit și alți 50 au fost raniți dupa ce o scena s-a prabușit la un eveniment de campanie electorala in Mexic

09:31, 23.05.2024 - Cinci persoane au murit miercuri seara, 22 mai, in statul mexican Nuevo Leon, din nordul Mexicului, dupa ce o scena s-a prabușit la un eveniment de campanie pentru partidul Mișcarea cetațeneasca, a declarat guvernatorul statului, transmite hotnews.ro .

Cinci oameni au murit și alți 50 au fost raniți dupa ce o scena s-a prabușit la un eveniment de campanie electorala in Mexic

08:45, 23.05.2024 - Cinci persoane au murit miercuri seara, 22 mai, in statul mexican Nuevo Leon, din nordul Mexicului, dupa ce o scena s-a prabușit la un eveniment de campanie pentru partidul Mișcarea cetațeneasca, a declarat guvernatorul statului, transmite hotnews.ro .

Un barbat a murit in curtea vrajitoarei Sidonia, unde s-a sarbatorit eliberarea fraților Marin! A fost gasit fara suflare dupa petrecere: ”Au strigat...”

15:00, 14.05.2024 - Incident halucinant la petrecerea organizata cu ocazia eliberarii fraților Marin din arestul preventiv! Un barbat a fost gasit fara suflare in curtea vrajitoarei Sidonia. Cu toții au petrecut pana dimineața, iar mai apoi au descoperit tragedia. Iata ce s-ar fi intamplat!

Regina frumuseții a fost impușcata mortal. Avea doar 23 de ani, camerele de supraveghere au filmat totul

15:50, 30.04.2024 - Regina frumuseții a murit! Landy Parraga, in varsta de 23 de ani, și-a gasit sfarșitul intr-un mod șocant. Tanara a fost impușcata intr-un restaurant din provincia tropicala Los Rios. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut sa o salveze. Landy Parraga a murit la varsta de 23 de…

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

O femeie a murit la Lugoj in timp ce mergea pe strada, dupa ce o mașina a fost proiectata de o alta pe trotuar

08:01, 17.04.2024 - Incident tragic petrecut marți seara, la Lugoj, unde o femeie a murit in timp ce mergea pe strada, lovita fiind de o mașina proiectata pe trotuar. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Doi membri ai echipajului unui vas american de croaziera au murit in timpul unui incident in spațiul tehnic

07:30, 24.03.2024 - Cei doi membri ai echipajului au murit, vineri, in timp ce nava de croaziera Nieuw Amsterdam se afla la Half Moon Cay din Bahamas, a transmis compania americana Holland America Line și ABC News.Potrivit companiei de croaziera, membrii echipajului, ale caror nume nu au fost date publicitații, au murit…


Ce parere ai despre aceasta stire?