Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Începutul sfârşitului - azi, la Muzeul Judeţean!

Publicat:

A conturat un univers original, la limita dintre religiozitate și ateism, intre sacru și profan, intre recunoașterea și problematizarea lui a fi, intr-o atmosfera metafizica incarcata de semnificații despre care va vorbi si Episcopul Florentin Crihalmeanu, alaturi de istorici si critici de arta din Bistrita.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inceputul sfarsitului. Cum a esuat Coaliția la Bucuresti

09:50, 24.04.2024 - O strategie politicǎ greșitǎ a dus la separarea PSD si PNL in cursa pentru București la doar cateva sǎptǎmani dupa formarea Alianței, spun analiștii politici consultați de „Adevǎrul“. Acum, Ciolacu si Ciucǎ reevalueazǎ colaborǎrile pentru viitoarele alegeri.

Piatra Neamt, invadata cu sloganuri de campanie aberante

00:56, 22.04.2024 - Proiecte coerente ioc si sloganuri aberante, fara nicio legatura cu o Piatra Neamt reala, iata ce marcheaza debutul campaniei electorale din municipiul situat la confluența Cuiejdiului cu Bistrita. Potopul alegerilor din anul acesta, care este prognozat a inunda Romania, nu va reusi decat sa accentueze…

Adolescenta din Bistrița, inșelaciune cu anunțuri false cu haine. 10 persoane au fost pacalite.

15:45, 10.04.2024 - O adolescenta de 16 ani din municipiul Bistrita a reusit, intr-o singura luna, sa pacaleasca, prin anunturi postate online privitoare la vanzarea unor haine de blana, 10 persoane din mai multe judete.

Mașina de 17.000 de euro, furata din Germania, gasita la Bistrița

14:10, 04.04.2024 - O mașina in valoare de 17.000 de euro, care figura ca fiind furata din Germania, a fost gasita ieri, la Bistrița, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat in posesia unui barbat de 31 de ani, din Bistrița, un autoturism in…

Soare, zambete si multa buna dispozitie!

22:55, 29.03.2024 - Soare, zambete si multa buna dispozitie! Acestea sunt reperele unei zile reusite petrecute alaturi de copii, liceeni si adulti la Punctul de Informare organizat vineri 29 martie a. c., in Parcul Mihai Eminescu din municipiul Bistrita. Activitatea se inscrie in seria de evenimente organizate in spatiul…

Emil Boc, semnal de alarma: „Suntem la o alegere europarlamentara distanța de inceputul sfarșitului Uniunii Europene”

12:05, 12.03.2024 - Europa se afla la o alegere europarlamentara distanța de inceputul sfarșitului Uniunii Europene, daca europenii nu vor vota o majoritate care sa lupte pentru pace și stabilitate, este de parere Emil Boc.

Tavi, inceputul sfarșitului?

22:30, 09.03.2024 - „Daca il iei și-l duci la City sau Barcelona, e de acolo” Spunea Mihai Stoica in urma cu mai bine de un an despre Tavi Popescu. Prin iunie 2022, Octavian - atunci in varsta de 19 ani - era o senzație a fotbalului romanesc, convocat la prima reprezentativa și chiar cerut titular in naționala lui Iordanescu.…

Conferința regionala „Europa in fiecare localitate”, la Cluj. Primarul Boc: „Suntem la o alegere electorala distanța de inceputul sfarșitului UE”

12:35, 09.03.2024 - Tineretul Național Liberal Cluj a organizat, sambata, conferința regionala „Europa in fiecare localitate”, eveniment prin care a fost subliniat rolul pe care fondurile europene il au in dezvoltarea comunitaților noastre. 


Ce parere ai despre aceasta stire?