Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inceput de sezon la Ponton Casa Baraj. Trei zile de distractie cu cei mai buni DJ

Publicat:

Intreg vestul tarii se pregateste pentru 3 Days of Glory! Spartanii muzicii house de la sarbatoresc 1 Mai cu un maraton de trei zile de distractie. prinde viata pe beat-uri electronice, in cel mai cool loc, alaturi de cei mai pozitivi oameni. Startul se da de joi, 30 aprilie, cu plaja si o sesiune relaxanta de deep house, in timpul zilei. Apusul soarelui inseamna si prima petrecere cu doi invitati recunoscuti la nivel international drept cel mai groovy duo al scenei electronice: Robosonic. Baietii au mai mixat la Ponton si au reusit sa isi tina auditoriul in…

Citeste articolul mai departe pe resita.ro…  

Sursa articol: resita.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kaufland Romania și Federația Romana de Rugby dau startul primului sezon din Liga de Rugby Kaufland

14:35, 16.04.2024 - Kaufland Romania iși consolideaza parteneriatul cu Federația Romana de Rugby prin inaugurarea primului sezon din Liga de Rugby Kaufland, o competiție dedicata celor mai performante echipe de seniori din țara. Primul sezon al Ligii de Rugby Kaufland reunește cele mai bune șase echipe din Romania: CS…

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din Romania, da startul noului sezon fantastic de golf

12:15, 29.03.2024 - Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din Romania, da startul noului sezon fantastic de golf Cel mai mare resort de golf din Romania, Theodora Golf Club, anunța deschiderea terenului de golf și startul unui nou sezon fantastic. Incepand cu 31 martie 2024, jucatorii de golf din Romania și din…

Formula 1 - Lewis Hamilton, startul dezastruos de sezon și posibila salvare numita Ferrari

14:01, 25.03.2024 - Lewis Hamilton a rezistat doar 17 tururi pe circuitul Albert Park, abandonul din Australia lasandu-i multiplului campion mondial un gust amar. Britanicul nu are dubii și spune raspicat: „acesta este cel mai slab start de sezon din cariera”.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au caștigat primul sezon Power Couple Romania: „Trofeul reprezinta forța și echilibrul nostru”

12:00, 14.03.2024 - Finala primului sezon Power Couple Romania – La bine și la greu și-a desemnat aseara caștigatorii: Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt cei care au ramas neclintiți la proba celor patru anotimpuri, rezistand mai bine de 97 de minute, cu un total de 50 de kilograme al greutaților carate in genți.

Au inceput filmarile pentru Asia Express 2024. Primele imagini din acest sezon postate de Irina Fodor: „Mai sunt și zile in care...” / FOTO

15:00, 05.03.2024 - Sambata, concurenții de la Asia Express 2024 au plecat la drum. De curand, au inceput filmarile pentru noul sezon, iar Irina Fodor a facut publice imagini de pe Drumul Zeilor. Cum au fost aceste zile pentru Irina Fodor de cand a ajuns la prima locație.

„Cand ceva nu ajunge, adaugam noi!” Microinvest susține investițiile in noul sezon agricol

15:15, 26.02.2024 - Agricultorii știu, ca sa ai un an bun și o roada frumoasa e nevoie de multa munca, tehnica buna și, desigur, finanțare. Microinvest e gata sa-ți susțina investițiile in noul sezon. Dezvolta-ți afacerea cu un credit de pana la 8 000 000 lei și incepe anul agricol cu spor.

FORMULA 1 A mai ramas puțin timp pana la startul noului sezon din F1

13:46, 21.02.2024 - Ne mai desparte puțin timp pana la startul noului sezon din F1 2024, iar mutarea lui Lewis Hamilton la Ferrari din 2025 a amplificat curiozitatea asupra acestei stagiuni. The post FORMULA 1 A mai ramas puțin timp pana la startul noului sezon din F1 first appeared on Informatia Zilei .

Cum sa alegi o jacheta pentru primavara devreme?

13:55, 19.02.2024 - ADVERTORIAL. Sezon de tranziție, deci temperaturi care tind sa creasca de la o zi la alta, dar raman destul de reci seara și dimineața, primavara devreme reprezinta perioada pentru care ai nevoie sa iți adaptezi garderoba intr-un mod aparte.


Ce parere ai despre aceasta stire?