Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Începând din 30 iulie, Star Matinal e pe val şi Star la mare fitză transmit live de la mare, din staţiunea Saturn

Publicat:

Cand toata Romania se pregateste de vacanta, “ te tine in briza!”, dupa cum spune si cel mai nou slogan al postului, si le aduce telespectatorilor editii live ale emisiunilor preferate, direct de la malul marii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Star Matinal. Lidia Buble are 10 frați și surori. Cum este sa faci parte dintr-o familie atat de numeroasa: „Cea mai mare binecuvantare...”/ VIDEO

12:06, 04.04.2024 - Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasa, astfel ca celebra cantareața are 10 frați și surori. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, artista a vorbit despre cum este sa faci parte dintr-o familie atat de mare. Iata ce a declarat vedeta cu privire la acest subiect!

Star Matinal. Alexandra Velniciuc, despre relația speciala pe care o are cu Horia Moculescu: „In momentul in care nu va mai fi...” / VIDEO

12:10, 22.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alexandra Velniciuc a vorbit despre relația pe care o are cu Horia Moculescu. Cei doi se ințeleg foarte bine. Iata ce a declarat celebra actrița despre acest subiect important din viața ei!

Romania U20 - Italia U20, duel in Elite League » Reporterii GSP transmit toate detaliile de la Targoviște

17:35, 21.03.2024 - Romania U20 și Italia U20 se intalnesc astazi, de la ora 18:00, intr-un meci din cadrul turneul Elite League U20. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro, transmis pe FRF TV și pe Digi Sport 1. Meciul dintre Romania U20 și Italia U20 se joaca pe arena din Targoviște. Naționala pregatita de Costin Curelea mai…

Star Matinal. Kalin Brothers versus Dima Trofim. Frații virali pe TikTok și prezentatorul de la Antena Stars s-au intrecut in breakdance / VIDEO

11:30, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns dintr-o intamplare in Romania, iar astazi au fost prezenți in platoul Star Matinal. Cei doi au vorbit despre inceputurile carierei lor in dans, dar s-au și „intrecut” cu Dima Trofim la breakdance.

Antena va transmite exclusiv Formula 1 in Romania in urmatorii 3 ani

14:15, 23.02.2024 - Antena este casa Formulei 1 in Romania pentru urmatorii 3 ani. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de posturile Antena1, Antena Stars si platforma AntenaPLAY.

Star Matinal. Kamara s-a casatorit cu Gabriella Nastas! Cei doi indragostiți au facut marele pas / VIDEO

11:00, 23.02.2024 - Gabriella Nastas i-a pus inima pe jar lui Kamara! Cei doi s-au casatorit! Imaginile de la eveniment, in exclusivitate pentru Antena Stars. Indragostiții au facut marele pas, dar certificatul nu este unul obișnuit. Iata cat timp dureaza juramantul dintre ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?