Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Începând de mâine, de la ora 14:00, Antena 1 difuzează serialul Surorile (Kardeş Çocuklari)

Publicat:

Dupa succesul inregistrat de productia Fetita mea, al carui ultim episod va fi difuzat astazi, de la ora 14:00, Antena 1 le propune telespectatorilor o noua poveste emotionanta, produsa chiar in 2019, in Turcia. Serialul care a cucerit milioane de inimi, Surorile - va fi difuzat in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cauza morții Raisei, fetita de doi ani gasita fara viața pe camp, a fost stabilita. Principalul suspect, reținut

10:00, 29.05.2024 - Raisa, micuța de 2 ani si 5 luni, din comuna Breasta, județul Dolj, care a disparut luni, 27 mai, din fata locuintei, unde se juca, și a fost gasita moarta marți, 28 mai, a fost ucisa cu cruzime, potrivit rezultatelor preliminare ale autopsiei obținute de Antena 3. Principalul suspect a fost reținut.Va…

S-a aflat cauza morții Raisei, fetita de doi ani gasita moarta pe camp. Copila a fost ucisa cu cruzime

09:30, 29.05.2024 - Ies la iveala informații care confirma faptul ca micuța Raisa a fost ucisa cu cruzime.Potrivit rezultatelor preliminare ale autopsiei obținute de Antena 3 CNN, copila ar fi murit prin asfixiere mecanica prin strangulare, iar pe corp au fost gasite și multe leziuni prin ințepare.

BREAKING Fetița de 2 ani din Dolj, gasita moarta la cateva sute de metri de casa / Raisa era plina de sange

11:10, 28.05.2024 - Raisa Maria Nicoleta Stan, fetița de 2 ani și 5 luni, disparuta de acasa, din comuna Breasta, județul Dolj, a fost gasita moarta la cateva sute de metri de casa, informeaza Antena3 CNN. Din primele informații se pare ca fetița a fost ucisa, ea fiind gasita plina de sange.

Fetița de 2 ani disparuta in Dolj, de negasit. La cautari participa caini de salvare și salvamontiști din alte județe | VIDEO

10:06, 28.05.2024 - O fetita in varsta de 2 ani si 5 luni, din comuna Breasta, județul Dolj, este cautata in continuare de o armata de oameni, dupa ce a disparut, luni, in jurul pranzului, din fata locuintei, unde se juca cu mai multi copii. La operațiune s-au alaturat și salvamontiști din Gorj, iar polițiștii au adus…

Decizie istorica și o premiera juridica in Italia: O firma de asigurare, daune de 100.000 de euro pentru doua romance

04:25, 25.04.2024 - Decizie istorica și o premiera juridica in Italia. Surorile din Romania ale unei romance rezidente in Italia, care a decedat in urma unui accident rutier, vor primi despagubiri in valoare de 100.000 euro, informeaza Antena3 CNN.

Ce inseamna pentru Romania seria de cutremure din Turcia. Explicația unui fizician INFP

08:25, 21.04.2024 - Este alerta in Turcia, dupa ce o serie de cutremure de suprafața cu diverse magnitudini, cel mai puternic fiind de 5,6 Richter, au zguduit in ultimele zile regiunea Tokat, din centrul tarii. Mihail Diaconescu, fizician la Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP), a explicat la Antena 3 care…

Colonel (r) SRI: ”Iranul a transmis SUA, prin Turcia, ca nu vrea un razboi total cu Israelul. Tehenanul nu-și poate permite un astfel de razboi”

11:15, 15.04.2024 - Tudor Pacuraru, colonel (r) al Serviciului Roman de Informații, a comentat la Antena 3 CNN contextul, motivațiile și consecințele atacului pe scara larga, cu sute de drone și rachete, lansat de Iran impotriva Israelului.


Ce parere ai despre aceasta stire?